Bunoaica, izvor nesecat de penibilitate! ”Licuriciul lignitului” a comis-o din nou!


Nicu Bunoaica continuă să se facă de păcat, cu ”c”, ori de câte ori îl lovește inspirația sau îi suflă securistul său personal în ureche și se apucă să posteze, cu emfază sindicală, pe Facebook. Ultimul torent de penibilitate l-a încercat pe sindicalistul de la Lupoaia, zilele trecute, când a amenințat conducerea CEO că o va acționa în judecată, pentru că îi ”opturează” un drept prevăzut de Contractul Colectiv de Muncă. Probabil, textul făcut public de Bunoaica a fost scris, direct de pe telefon, în duba cu care se întorcea din schimbul III, dar nici așa nu se explică sumedenia de greșeli care l-ar face să se rușineze și pe un elev de clasa a II-a.

Liderul Sindicatului ”Solidaritatea 2013” Lupoaia, Nicu Bunoaica, se află în impas: n-a reușit să-și angajeze o secretară care să preia comenzile de la securistul care-i conduce, de facto, sindicatul, așa că scrie el ce-i dictează ipochimenul. Și, potrivit celebrei replici ”Monseur scriem, monseur zișem”, Bunoaica scrie după ureche, iar când a vrut să fie mai răuț cu conducerea CEO a comis-o, din nou.
”Sindicatul Solidaritatea 2013 are legal constituite departamente sindicale la nivel de unități miniere și termocentrale însă conducerea Complexului Energetic Oltenia îi opturează (uf!) dreptul de ași (pardon!) apăra problemele sociale ale membrilor nepunândui (na!) la dispoziție spații secundare conform CCM articolul 28 aliniatul 1încălcând grav legea”.
Solicitarea, poate legitimă, a sindicalistului e umbrită de greșelile gramaticale flagrante și de lipsa semnelor de punctuație, dar Bunoaica nu se lasă și continuă în același stil: ”Sindicatele în care liderii sînt aserviți administrației dețin spații indiferent că mai au 11 membrii. Dacă luna aceasta nu mi se pune la sispoziție spații (au!) voi acționa în instanță…Numai împreună printro (pleosc!) forță putem sparge clanurile sindicale care ne-au (bravooo!) dus în situația actuală…Unitate”. Textul este însoțit de o fotografie cu idolul său, Miron Cozma și cu o imagine cu sediul Sindicatului Lignitul Oltenia, Departamentul Jilț-Sud.
Curios este că doi lideri liberali apar într-o altă postare a sindicalistului, unul dintre aceștia într-o fotografie făcută la Motru, după o întâlnire politică.
Un lucru e clar: Bunoaica e pentru PNL exact ce e Guță pentru PSD, un urechist care vrea să-l încânte pe barosanu de la partid.

loading...
Loading...

Citește și

Din ciclul „Din beție te trezești…”! Comunicat, de la țeava cazanului, al sindicalistului „INDEOENDENT” Nicu!

„Lupta” pentru CEO se duce pe toate fronturile, din hăul cu lignit și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: