Bust comemorativ Nicolae Mischie, la intrarea în Rectoratul UCB! Placă comemorativă și la Facultatea de Drept


În prima ședință a Senatului Universității Constantin Brâncuși s-a decis ca un bust comemortaiv Nicolae Mischie, fost profesor al UCB decedat anul trecut, să fie amplasat la intrarea în Rectoratul instituției. De asemenea, o placă comemorativă a celui ce a pus umărul la înființarea Facultății de Drept din Târgu-Jiu, s-a aprobat să fie amplasată în fața Facultății de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică de pe strada Victoriei.

Nu numai profesorul Nicolae Mischie este onorat după moarte, ci și fostul rector al UCB, Valentin Paliță are parte de respectul cuvenit din partea instituției pe care a condus-o. În memoria profesorului Paliță, amfiteatrul 014 din incinta Facultății de Inginerie va purta numele fostului rector al UCB decedat anul acesta.
În ședinșța de Senat s-au aprobat și cateva propuneri privind acordarea titului de Doctor Honoris Causa Magna cum Laude dominilor Ion Caramitru, Horațiu Mălăele, Gheorghe Zamfir și a titlului Doctor Honoris Causa lui Adrian Naidin.
În același cadru, s-a mai aprobat intrarea în lichidare a specializării Sociologie din cadrul Facultății de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică și a programului de studii universitare de licență Ingineria designului de produs, domeniul Inginerie Mecanică, din cadrul Facultății de Inginerie.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.