Cabanierii din Rânca nu își plătesc apa

ranca-

Primarul Dumitru Leuștean, de la Novaci, a declarat că există cabanieri în Rânca care nu își plătesc facturile la apa curentă și înregistrează datorii destul de mari.

Dacă acești cabanieri (proprietari de pensiuni și cabane – n.red.) nu își vor achita datoriile, edilul este hotărât să le taie apa pe perioada verii. „Cabanierii din Rânca trebuie să înţeleagă că mai au şi obligaţii, căci sunt unii dintre ei care au datorii chiar destul de mari, de milioane de lei vechi. Sunt şi facturi tăiate şi neîncasate, sunt alţii care nici măcar nu trec pe la noi. În perioada următoare, o să trecem chiar la întreruperea alimentării cu apă pentru că au fost înainte documentaţii, adrese, dar dacă nu ştiu de colaborare şi înţelegere, apelăm şi la această soluţie. Anul trecut nu am avut probleme deosebite, doar 2 sau 3 zile, când a fost punctul culminant al secetei. Am luat măsuri şi anul acesta ca să evităm aceste neplăceri create turiştilor. Am montat inclusiv apometru, este contorizată apa, iar din acest an vrem să contorizăm pensiunile şi cabanele, în aşa fel încât să avem un control şi să existe limite de consum”, a declarat Dumitru Leuştean, primarul orașului Novaci.

loading...
Loading...

Citește și

SDN Târgu-Jiu are un nou ȘEF. Cum REACȚIONEAZĂ Tudor

Inginerul șef Bogdan Chelaru i-a luat locul lui Ion Tudor, care a fost transferat la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.