miercuri , 21 noiembrie 2018 - 12:10

Cabanierii din Rânca, o nouă plângere penală

ranca

Cabanierii din Rânca sunt nemulţumiţi de felul în care Parchetul de pe lângă judecătoria Novaci a rezolvat plângerea din 1 octombrie 2014. Preşedintele Asociaţiei Concesionarilor din Rânca, Constantin Pănescu a precizat că au depus o plângere la ordonanţa pe care au dat-o procurorii pe data de 6 octombrie 2014.

Proprietarii de pensiuni şi case de vacanţă din Rânca sunt nemulţumiţi de pierderile suferite în vara anului trecut, când Transalpina a fost închisă. Constantin Pănescu a precizat că în vara anului 2014 câştigurile s-au diminuat de zece ori şi de aceea se consideră îndreptăţiţi să ceară despăgubiri. Pentru că plângerea pe care au depus-o împotriva CNADNR, a fost rezolvată mult prea repede, proprietarii au decis să depună plângere la ordonanţa dată de instanţă. “Am depus o plângere la ordonanţa pe care au dat-o procurorii pe 6 octombrie 2014. Din cele şase zile în care s-au făcut cercetări şi s-a dat această soluţie, două au fost de weekend, iar alte două au trecut atunci când a fost înregistrată şi repartizată. Au mai rămas doar două zile în care a verificat şi poliţia, şi parchetul, în condiţiile în care am depus 20 de probe la dosar, printre care şi răspunsul lor. Nimeni nu a vrut să facă nimic”, a spus Constantin Pănescu, preşedintele Asociaţiei Concesionarilor din Rânca.

Turiştii s-au întors de frică să nu fie amendaţi

Pănescu a mai spus că foarte mulţi dintre turiştii care urmau să ajungă în Rânca s-au întos pentru că au auzit că drumul este închis şi le-a fost frică să nu fie amendaţi.  “ În weekend oamenii au circulat. Însă am fost sunat de foarte mulţi turişti care mi-au zis că au auzit că drumul este închis şi nu au mai venit de frica amenzilor. Este o lipsă de responsabilitate”, a încheiat Constantin Pănescu.

loading...
Loading...

Citește și

Vești bune pentru toți polițiștii și militarii!

Vești bune pentru toți polițiștii și militari! Aceștia ar putea beneficia de zece zile în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodată site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.