Cadastristul Primăriei Albeni și-a dat demisia! Funcționarul a primit spor de excelență la verificarea Corpului de Control al Prefectului


Rând pe rând, salariații Primăriei Albeni își i-au rămas bun de la locul lor de muncă, toți plângându-se de o relație imposibilă cu primarul localității, Ionuț Stan. Luni a fost rândul cadastristului primăriei să-și dea demisia, în timp ce contabilul a revenit la serviciu, dar. și-a efectuat cele opt ore stând pe un scaun în fața instituției publice, asta deși primarul s-a trimis acasă.

La Primăria Albeni, până la finalul anului, o să mai lucreze doar primarul, jumătate dintre angajați intrând în concedii medicale sau plecând singuri cu demisii din instituția publică. Ieri a fost rândul lui Adi Zeghean, cadastristul primăriei să demisioneze în timp ce contabilul Buculea, trimis acasă de șeful său, a rămas să păzească primăria, refuzând să părăsească instituția după ce a semnat condica de prezență.
De altfel, de edil s-au debarasat toți cei care l-au susținut într-un fel s-au altul de la preluarea mandatului. Inclusiv cei care i-au muncit în gospodărie au plecat de lângă el. Unul dintre cei care s-a rupt de edil este Neluș Cornoiu, vărul primarului, amendat de edil pentru că acesta a depus mărturie la poliție altfel decât voia primarul. Respectivul i-a făcut o plângere penală rudei sale cocoțate în vârful primăriei.

Vasile Glăman, angajat muncitor necalificat la primărie, a renunțat și el la locul de muncă, asta după ce a văzut că primarul își bate joc de el, punându-l să sape șanțuri în localitate. „Am făcut numeroase plângeri. Sunt angajat la primărie, ca muncitor calificat. Domnul primar mi-a schimbat fişa postului, pentru că poate face asta de fiecare dată când doreşte. Îşi bate joc de oameni şi îi stresează. (…) Să mi se arate un normativ, cât să lucreze un om într-o zi, pentru că domnul primar vine şi spune: «Ai 50 de metri, ai 100 de metri, ai 300 de metri». Eu fac ce pot, pentru că sunt singur. Eu nu ştiu dacă are voie. Desfund canalul acesta, în timp ce buldoexcavatorul este la cineva la muncă. Putea să-mi uşureze munca, dacă se folosea acest buldoexcavator“, spunea la final de octombrie Glăman.
Găucă Irinel a luat și el distanță de primar după ce a fost audiat în scandalul privind centrul de permanență din localitate.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primar din Gorj cu o casă cât patru! Clădirile se odihnesc în aceiași curte, nu și în declarația de avere

Un primar, patru case renovate în trei mandate, dar, doar una declarată, și o amendă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.