Câini otrăviți într-o localitate de lângă MUNICIPIU! Patrupedele erau sterilizate și aveau cercel!

O persoană de bine din Însurăței care are grijă de mai mulți câini fără stăpân, patrupedele fiind hrănite, îngrijite și chiar sterilizate de aceasta, și-a găsit, ieri, câteva animale moarte la poarta locuinței. Persoana s-a speriat inițial crezând că unul dintre câinii găsiți fără suflare ar fi fost victima vreunui accident rutier, dar apoi a înțeles că animalul fusese în otrăvit. Îngrijorarea proprietarului animalelor este mare cu atât mai mult cu cât incidente similare s-au înregistrat și în localitățile vecine, în rândul câinilor fără stăpân.
În urmă cu câteva luni, un incident similar s-a petrecut la Galați. Un cetățean a sesizat prin 112 că mai multe patrupede ar fi fost otrăvite cu o substanță necunoscută. La o simplă analiză s-a depistat că animale au fost otrăvite cu Furadan, fapt care a implicat o anchetă polițienească serioasă, substanța fiind una interzisă.
Problema în cauză o ridică acum și îngrijitorul câinilor din Însurăței, persoana temându-se atât pentru viața restului patrupedelor de care are grijă dar și de produsul cu care au fost câinii săi intoxicați. ,,Nu vreau să mă gândesc că otrava ajungea și la restul câinilor ori în vreo curte cu copii mici. Este îngrozitor cele întâmplate și o lipsă de omenie”, spune cea care a găsit animalele moarte.

loading...
Loading...

Citește și

Din ciclul „Din beție te trezești…”! Comunicat, de la țeava cazanului, al sindicalistului „INDEOENDENT” Nicu!

„Lupta” pentru CEO se duce pe toate fronturile, din hăul cu lignit și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: