Căldărușe, RECONFIRMAT PREȘEDINTE. Cu cine face echipă


Liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia a fost votat, miercuri, de circa 1800 din cei peste 2000 de membri prezenți la urne.

Gabriel Căldărușe i-a întrecut pe cei doi contracandidați aflați în cursă. În următorii patru ani, va face echipă la conducerea Sindicatului Mine Energie Oltenia cu Emil Bârsanu, Jan Popescu, Ovidiu Priporeanu și Marius Blându. “Ne bucură faptul că rata de participare a oamenilor a fost una extraordinară. Înseamnă că există interes și că asta ne va obliga și, pentru viitor, să arătăm că în centrul atenției trebuie să fie salariații și nimic altceva. Conform statutului Sindicatului Mine Energie Oltenia, am mandat pentru patru ani. Prezența la vot nu a fost mai mare de 90%, pentru că sunt oameni în concediu. Au participat puțin peste 2200 de salariați, dintre care voturi valabile exprimate au fost aproximativ 2100. Am avut doi contracandidați. Nu aș putea să spun exact cifra, dar cred că în jur de 1850 de voturi am avut. În echipa de conducere va fi domnul Emil Bârsanu, președinte al Departamentului Rovinari, domnul Jan Popescu, la Departamentul Sucursala Electrocentrale Rovinari pe partea de energie, domnul Ovidiu Priporeanu, la Departamentul Roșia și domnul Marius Blându, la Departamentul Peșteana”, a declarat Gabriel Căldărușe.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. S.a obisnuit in functie .si pe la tv .la serviciu era un puturos .cand era pus la munca de sef . Dadea din colt in colt . Pentru comuna lui Dragutesti nu a facut nimic .mai zice ca e lider de sindicat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.