Calendar Bacalaureat olimpici 2020

bac

Sesiunea specială a examenului de bacalaureat pentru absolvenții de liceu participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale va începe cu evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, care se va desfășura în zilele de 11 și 12 mai, potrivit unui ordin al ministrului Educației și Cercetării publicat luni în Monitorul Oficial.

Tot în aceleași zile va avea loc evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba materna pentru absolvenții de liceu din partea minorităților naționale.
În zilele de 9 și 10 mai se va face înscrierea candidaților la sesiunea specială de examen, pe 13 și 14 mai se va desfășura proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională, pe 15 și 16 mai – evaluarea competențelor digitale.
Pe 18 mai are loc proba scrisă la limba și literatura română, iar pe 19 mai – proba obligatorie a profilului.
Proba la alegere a profilului va avea loc pe 20 mai, iar pe 21 mai – proba scrisă la limba și literatură materna pentru elevii din partea minorităților naționale.
Afișarea rezultatelor se va face pe 21 mai, în aceeași zi se vor depune contestațiile.
Rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor, vor fi afișate pe 22 mai.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.