CALIFICATIVE pentru toţi salariaţii CEO! Ce riscă cei care au luat „nesatisfăcător”


Evaluarea profesională a tuturor salariaţilor Complexului Energetic Oltenia a durat două luni, fiind finalizată la data de 15 februarie. Angajaţii au primit, în funcţie de nivelul de pregătire, calificative de „satisfăcător”, „bine”, „foarte bine” şi „nesatisfăcător”.

Angajaţii CE Oltenia au susţinut şi un interviu, fiind vorba, mai exact, de o discuţie între evaluator şi angajat în care cel din urmă a avut posibilitatea, printre altele, să-şi prezinte obiectivele individuale pentru anul în curs, menţionând şi dacă îşi doreşte să avanseze în funcţii.
În perioada următoare, administraţia companiei va analiza rezultatele evaluării profesionale, pentru ca în final să ia decizii de avansare , menţinere în posturi sau, după caz, destituiri din funcţie. Condiţia pentru ca un angajat al CEO să beneficieze de o creştere a salariului este să obţină în doi ani consecutivi calificativul de „foarte bine”. De asemenea, cu un rezultat slab, cei în cauză nu pot beneficia de clase de salarizare .

loading...
Loading...

Citește și

CONFLICT în PNL Târgu-Jiu! Ce-i TRANSMITE Romanescu lui Berca

Preşedintele organizaţiei municipale, Marcel Romanescu, îl taxează pe prim-vicepreşedintele Eduard Berca după ce acesta a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.