miercuri , 26 septembrie 2018 - 9:37

Călinoiu: Condescu să dea BANII promiși JUCĂTORILOR

calinoiu-cu-mainile

Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj nu înțelege ce vrea, de fapt, să facă Marin Condescu la Pandurii: să redreseze clubul din punct de vedere financiar sau să-și recupereze banii?
Ion Călinoiu a comentat ultimele declarații și acțiuni ale fostului președinte al clubului Pandurii. Pentru că Marin Condescu s-a întâlnit, zilele trecute, cu fotbaliștii, fostul șef al Consiliului Județean îi cere să le dea jucătorilor banii promiși. “Vrea să salveze clubul sau vrea să recupereze banii, pentru că dacă vrea să recupereze, nu mai poate salva.Și ce să recupereze? Ce n-a avut și ce n-a dat? Nu are ce recupera.El este și reprezintă în Adunarea Generală a Acționarilor, USMO. A venit acum cu o hotărâre judecătoarească în fața membrilor Adunării Generale că și-a recâștigat dreptul să reprezinte USMO. Asta reprezintă el acum. Restul depinde numai de hotărârea membrilor fondatori. Are aceeași calitate la fel cum o are și Cosmin Popescu, Cârciumaru și David, de membru fondator.S-a dus la jucători să le dea speranța că asigură finanțarea. Și jucătorii dacă nu primesc banii se gândesc că poate Condescu este blocat să dea banii. Nu-l blochează nimeni. Să dea banii și să lase jucătorii în pace, să fie alături de toți membrii fondatori și să ia deciziile cele mai bune pentru a salva Clubul Pandurii.El garantează printr-un împrumut pe care trebuie să-l facă clubul. Să nu se joace în continuare de-a alba-neagra. Dacă dorește asta, nu face altceva decât să-și dovedească încă o dată calitatea recunoscută de a manipula pentru ca treburile să meargă rău. Trebuie să fim foarte atenți.Trebuie să înțelegem că a atins un punct vulnerabil, acela de a merge să discute cu jucătorii să le promită marea cu sarea. Să dea ce le-a promis, pentru că nu are nicio restricție de la nimeni”, a declarat Ion Călinoiu.

“A lăsat clubul în FALIMENT”

Ion Călinoiu susține că Marin Condescu nu a lăsat 3,5 milioane de euro în conturile clubului, așa cum a declarat în presă fostul boss de la Pandurii, din contră, a cheltuit bani destinați echipei de fotbal cu nemiluita în interes personal. “El nu a scos niciodată profit. Asociația nu este societate comercială, ca să fie pe profit. A mâncat fonduri cu nemiluita din această asociație. Clubul a avut surse garantate de finanțare de la Complexul Energetic Oltenia. Bani pe care i-a folosit să cumpere case, terenuri, să facă puțuri, să facă orice, să lase cu plăți nelegale. A lăsat pur și simplu clubul în faliment, că să nu zic altfel. Astea sunt socoteli de-ale lui Condescu făcute peste noapte.El nu a avut de unde să lase bani în cont, pentru că nu a avut venituri proprii, el a cheltuit din sacul fără fund ale CEO. Aceste socoteli o să le facă acum printr-o balanță foarte clară la cererea de insolvență cei care se ocupă de treaba aceasta. Banii aceia care au fost acolo au fost cheltuiți într-o săptămână de Pârvulescu. Asociația aceasta a avut venituri sigure, principalul finanțator fiind CEO”, a precizat fostul șef al județului.

“NU i-a vrut NIMENI CAPUL lui Condescu”

Ion Călinoiu a ținut să lămurească și zvonurile legate de faptul că Marin Condescu a fost îndepărtat, acum trei ani, din fruntea clubului Pandurii de anumite persoane. Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj spune că, în acea perioadă, s-a dorit doar să pună STOP risipei banilor alocați clubului Pandurii. „Nimeni nu i-a vrut capul lui Condescu, pentru că nu aveam ce să facem cu el.Am spus foarte clar să punem totul în regulă și să nu mai risipim bani aiurea. Pe perioada aceasta din 2015 s-au cheltuit de la CEO de 5 ori mai puțini bani.Performanța s-a văzut, am intrat în Cupele Europene în 2015. Condescu a retrogradat și a cumpărat echipă de două ori. Ce performanță a făcut? A cheltuit o dată pentru activitatea de retrogradare și a cheltuit o dată să revină. Din 2016, CEO nu a mai finanțat și acest club trăiește din performanța anilor 2015 și 2016 din drepturile de televiziune, din drepturile de participare la Cupele Europene”, a conchis Călinoiu.loading...
Loading...

Citește și

PRIMAR din GORJ – FOC ŞI PARĂ pe PĂDURARI

Edilul comunei Turburea, Ion Bârcă, acuză că pădurarii refuză să le marcheze şi să le …

Un comentariu

  1. MPrezicmafiaatorul

    Dar cine este Calinoiu asta. ???,este ala de a fost cindva Președintele C.J. ??,mai stai ma si…pe dreapta …nu vezi ca ești un neica nimeni. ????,gata să terminat …benzina ,ești în parcul rece, ești spre ,,cimitirul elefanților” Adio ! Ionca treci si ai grija de nepoți ,….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.