Călinoiu: DISPUTA din PSD dintre municipiu și judeţ, CREATĂ ARTIFICIAL


Fostul președinte executiv al PSD Gorj confirmă că în PSD Târgu-Jiu sunt nemulțumiri legate de faptul că organizația nu a fost consultată de şefii de la judeţ în ceea ce privește sondajul pentru desemnarea candidatului la primărie.

Ion Călinoiu nu crede însă că ar fi o problemă cu susținerea candidaturii lui Ciprian Florescu. Fostul prefect a ieşit pe primul loc în sondajul privind desemnarea candidatului la primăria municipiului în 2020. Opinia fostului șef al județului este că rezultatele studiului sociologic ar fi trebuit dezbătute mai întâi în interiorul partidului înainte să fie făcute publice. “Disputa este creată artificial. Nu e normal să fie anunțat candidatul înainte să fie consultată organizația municipală. Nu cred că este o problemă cu candidatura lui Florescu. Nemulţumirea e legată de faptul că organizaţia municipală nu a fost consultată în ceea ce priveşte sondajul de opinie. Era normal să facă sondaj. Rezultate lui trebuiau dezbătute în interiorul organizaţiei, înainte de a fi supuse opiniei publice. Cred că tensiunile sunt artificiale”, afirmă Călinoiu. Fostul şef al judeţului nu vrea să spună care este cea mai bună variantă de candidat din partea PSD la Primăria Târgu-Jiu. Anunță că-și va exprima opțiunea în interiorul partidului. Fostul lider al PSD Gorj nu agreează declarațiile unora din partid legate de competiția pentru primăria municipiului înainte să aibă loc discuții la partid. În ceea ce privește alegerile prezidențiale, Ion Călinoiu crede că PSD le va câștiga, iar Viorica Dăncilă va fi viitorul președinte al României.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.