Călinoiu, naș de cununie pentru o BLONDĂ FRUMOASĂ ȘI SEXY, care i-a dat mari bătăi de cap PRIMARULUI


Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, în prezent director al Serviciului județean de Gospodărire a Apelor, a fost, sâmbătă, naș de cununie pentru fiica primarului PSD din Bengești-Ciocadia, Victor Geogia. Călinoiu și soția acestuia au condus-o pe Mădălina Geogia și pe viitorul ei soț în fața ofițerului de stare civilă de la Primăria Târgu-Jiu, pentru ca cei doi să spună „da” încropirii unei noi familii. După fotografiile de rigoare, alaiul de nuntași s-a mutat la cort. Mai exact, la un cort amplasat în fața locuinței primarului de Bengești-Ciocadia unde s-a organizat o petrecere restrânsă la care au participat mai puțin de 50 de persoane, apropiate cuplului și familiei celor doi.

 

În casa primarului de Bengești-Ciocadia a fost bucurie maximă sâmbătă, pentru că mezina primarului Victor Geogia, edilul având două fiice, și-a pus, la finalul săptămânii trecute pirostriile. Cel mai încântat că i se mărită fata a fost chiar primarul PSD care l-a arvunit naș de cununie chiar pe fostul său șef de partid, Ion Călinoiu, până anul trecut șef de județ, și până acum vreo doi ani de zile chiar superior al odraslei sale.
Spunem asta deoarece Mădălina Geogia, blondă, frumoasă și sexy, cum o creionau ziarele locale prin 2013, a prestat până prin 2015 la Inteprinderea de Drumuri și Poduri(IDP) Gorj SA, aflată în subordinea Consiliului Județean, adică a nașului de acum a fiicei primarului de Bengești-Ciocadia.
Fata, pe motiv de prea multă frumusețe, a renunțat însă la locul de muncă, spun salariați ai IDP, cu vreo doi ani în urmă, asta deoarece blonda sexy a intrat în gura nevestei directorului societății, Marius Iulian Florică.

Nevasta geloasă, cu plângeri până la vârful CJ!

Soția lui Florică, dornică să-și apere căsnicia, a ajuns atunci cu plângeri până la șeful soțului său, adică la Ion Călinoiu, pe atunci președinte al CJ Gorj, aceasta având suspiciuni că salariata IDP, subordonată a bărbatului său, fiică de primar, ar fi un pericol pentru căsnicia sa. Călinoiu a intervenit și ,,a limpezit apele”, încercând o împăcare ambiabilă a părților, soția geloasă fiind liniștită însă doar când ,,pericolul” platinat a dispărut de lângă bărbatul ei.
Pentru a se evita un scandal(deși unii zic că i s-ar fi indicat să facă pași), Mădălina Geogia a renunțat atunci imediat la locul de muncă, iar, prudentă fiind, și-a părăsit nu numai serviciul ci și orașul, și, în final, chiar județul, mutându-se la Sibiu, în localitatea unde stă sora ei mai mare. Cert este că acel conflict, care a făcut ceva vâlvă la vremea lui, cel puțin în IDP, s-a stins, iar Mădălina a dovedit că s-a făcut fată de casă.
Spunem asta deoarece frumusețea mezinei și firea ei libertină i-au provocat adevărate palpitații tatălui acesteia, relațiile acesteia fiind cunoscute și mult discutate în mica comunitate din Bengești-Ciocadia, oamenii vorbind că mezina voia prin tinerii aduși acasă doar să-și șocheze părinții ori să se amuze de reacțiile lor. Fata însă a crescut, și, dovadă că s-a maturizat, s-a căsătorit cu un tânăr care are un copil minor în îngrijire.

Finul lui Călinoiu, inspector Antifraudă?!

Localnicii din Bengești-Ciocadia vorbesc după cununia de sâmbătă că primarul se pregătește acum de o nuntă mare, pe calapodul nașului Călinoiu care îi va conduce fiica la altar. În ce îl privește pe ginere, oamenii vorbesc că acesta ar presta la Antifraudă Târgu-Jiu, fiind un bărbat serios și un bun familist, Mădălina Geogia având grijă de fiul său dintr-un alt mariaj.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.