Călinoiu: Vîlceanu ar trebui să finanțeze Pandurii pe 10 ani din averea făcută din minerit

calinoiu

Ion Călinoiu i-a răspuns liberalului Dan Vîlceanu care a acuzat PSD-ul că a distrus fotbalul gorjenesc. Președintele executiv al PSD Gorj a declarat că Vîlceanu ar trebui să finanțeze clubul de fotbal Pandurii timp de zece ani din averea făcută din minerit. 
Dan Vîlceanu a declarat într-o conferință de presă că, deși are bani, nu ar ajuta echipa de fotbal din cauza lui Ion Călinoiu, reprezentant al Consiliului Județean în AGA Pandurii, și a lui Florin Cârciumaru, reprezentant al primăriei în AGA. După aceste declarații, Ion Călinoiu a ieșit la atac și i-a răspuns liderului PNL Gorj, spunând că ar trebui să finanțeze fotbalul pe zece ani de acum înainte din banii câștigați din contractele cu Complexul Energetic Oltenia. De asemenea, liberalii au acuzat social – democrații că vor să bage în faliment Întreprinderea de Drumuri și Poduri. Și în acest caz, Ion Călinoiu a venit cu un răspuns pentru liberali. “Poziţiile liberalilor cu privire la licitaţia Acordului – Cadru pe 4 ani că se va truca şi va câştiga IDP, care e firma de casă a Consiliului Judeţean, consilieri erau şi liberali, au produs o debandadă, o degringoladă. Ştiţi bine cât a durat până am desemnat câştigătorul. Am vrut s-o facem că e nevoie de un operator, cum este un operator de apă, e nevoie de un operator sigur pentru întreţinerea drumurilor comunale. Am vrut s-o facem regie, liberalii au votat împotrivă. Cine doreşte desfiinţarea IDP? Cine a adus-o în pragul falimentului? Vâlceanu este ăla care ar trebui să finanţeze clubul de fotbal pe 10 ani de acum înainte, din ce avere a făcut din minerit”, a declarat Ion Călinoiu.
loading...
Loading...

Citește și

LIDERUL PSD Gorj, ANUNŢ legat de VOTUL pentru NOUL GUVERN

Mihai Weber a anunţat, pe pagina de socializare, că PSD nu va vota noul guvern …

2 comentarii

  1. Si Calinoiu pentru inca 20 de ani si uite asa Pandurii vor avea finantarea asigurata pentru urmatorii 30 de ani . In alta ordine de idei , nea Ioane nu cumva in urma cu cativa ani erai asociat la Idayl cu Iordache ? Nu cumva atunci te ai retras doar de ochii lumii pentru o eventuala incompatibilitate ? Nu cumva acum ca vei fi senator o sa apari din nou pe lista de plata a lui Iordache ?

  2. CALINOIU ARE DREPTATE!VALCEANU A JEFUIT CEO DUCAND -O LA FALIMENT!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: