Căminul studențesc din Debarcader, hotel pentru fotbaliștii lui Sarcină

Fotbaliștii de la ACS Energeticianul din Petroșani, până anul trecut CS Șirineasa, echipă cumpărată de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină în 2017, sunt cazați timp de două luni de zile în căminul staudențesc ,,Debarcader”, aparținând Universității Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu. Consiliul de Administrație al UCB a aprobat la începutul acestei luni cererea ACS Energeticianul, aprobând închirierea a 15 camere din căminul studențesc fotbaliștilor acestei echipe. 12.000 de lei este costul chiriei acestui spațiu care va fi ocupat din 1 octombrie de studenți.

Consiliul de Administrație al UCB a aprobat pe 3 iulie închirierea a 15 camere din Complexul Studențesc Debarcader , pentru un tarif de 400 de lei/cameră pe perioada 1.07-30.09 către ACS Energeticianul, în baza unei cereri adresate instituției pe 2 iunie.  Practic, pentru fiecare lună, patronul echipei, Nicu Sarcină, va achita UCB 6000 de lei. Fotbaliștii le vor face loc studenților în cămin cu începere din noul an universitar, adică din 1 octombrie.

Până atunci însă, sportivii se vor bucura de viața ,,studențească care le va fi oferită în incinta instituției de stat.

De altfel, aceștia au putut să petreacă alături de Liga Studenților la petrecerea studențească în aer liber organizată în incinta Complexului Debarcader pe 18 iulie.

loading...
Loading...

Citește și

E dă film! Administratorii Minprest și-au ales președintele: juristul Sebi, de la insolventa UEF!

Sebastian Gheorghe Brânzan a fost ales, de colegii săi liberali, președinte al Consiliului de Administrație …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.