Canalizare menajeră pentru târgujieni de pe strada Panait Cerna


Primăria Municipiului Târgu Jiu va introduce canalizare menajeră pentru locuitorii de pe strada Panait Cerna. În prezent, locuințele aflate pe această stradă dispun de fose septice/bazine vidanjabile ce conduc la infestarea solului și a pânzei freatice de mică adâncime din vecinătatea zonei populate, având influențe negative asupra sănătății oamenilor. În acest sens, consilierii locali au aprobat la sfârșitul lunii august indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Canalizare menajeră str. Panait Cerna, Târgu Jiu”.
Valoarea totală a investiției este de 271.500 lei. Durata de realizare este de 5 luni și va fi realizată cu fonduri de la bugetul local.
Loading...

Citește și

Administratorul unui service auto din Lelești, AMENDAT de ITM Gorj! Ce nereguli s-au găsit!

Un angajator din comuna Leleşti, cu obiect de activitate reparaţii auto, a fost amendat, săptămâna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.