CÂND ANUNŢĂ PSD CANDIDATUL la PRIMĂRIA Târgu-Jiu


Mihai Weber susţine că după discuțiile cu organizația municipală a PSD Târgu-Jiu va anunţa oficial persoana care va fi aruncată în bătălia pentru recâștigarea primăriei, în 2020.

Mihai Weber spune că, în următoarele zile, va avea loc întâlnirea cu liderii PSD Târgu-Jiu în urma căreia va fi anunţat şi candidatul. Liderul PSD Gorj afirmă că Ciprian Florescu este, în acest moment, în proporție de 70% candidatul. Fostul prefect de Gorj ar sta cel mai bine în sondajul de opinie. Deși spune că s-au făcut suficiente sondaje pentru desemnarea candidatului, Mihai Weber nu exclude să fie realizate și alte studii sociologice, dacă va fi nevoie.“Mă interesează să câștigăm alegerile și să avem primar PSD la Târgu-Jiu. Pentru asta, toți trebuie să treacă peste orgolii și frustrări și să se alinieze în spatele candidatului desemnat”, a declarat președintele PSD Gorj. Mihai Weber a explicat și de ce a spus că, în prezent, Ciprian Florescu este candidatul PSD, la Primăria Târgu-Jiu, în proporție de 70%. “Sunt de discutat mai multe persoane. Noi am avut discuții și cu anumite persoane din afara partidului. Au fost sondate și anumite persoane care sunt simpatizanți, nu sunt membri de partid. E posibil ca după ce vom avea discuția finală să mai existe și alte variante”, a precizat Weber.Deputatul a mai anunţat că urmează să aibă loc în perioada următoare discuții și cu liderii PSD Motru privind desemnarea candidatului, la primărie, în 2020. Liderul PSD Gorj dă de înțeles că ar vrea să tranșeze problema candidaților până la alegerile prezidențiale pentru ca cele două organizații municipale să fie mobilizate în campanie.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.