Când au loc NEGOCIERILE din CEO!


Cel târziu pe 5 ianuarie, sindicatele și administrația din Complexul Energetic Oltenia se va reașeza la masa negocierilor. De data aceasta pentru Contractul Colectiv de Muncă ce trebuie semnat cel târziu în aprilie. Este de notorietate faptul că, anul acesta, sub conducerea lui Sorin Boza, CCM-ul s-a semnat în timp record, adică într-o săptămână de la începerea negocierilor.

Administrația societății din Gorj, aflate în subordinea Ministerului Energiei, nu pierde vremea, imediat după sărbători, Boza solicitând sindicatele la dialog. Se va pune în discuție noul CCM, unde drepturile salariaților, urmare a profitului companiei, vor fi mai mari decât în contractul aflat încă în vigoare. Sindicaliștii se pregătesc să ceară măriri de salarii, prime substanțiale și disponibilizări foarte reduse.
S-ar putea ca cererile să le fie și aprobate dacă compania se va menține pe trendul ascendent iar politicul și interesele sindicale vor sta în umbră. În 2013, CCM-ul s-a semnat după trei luni de negocieri iar în 2017 după o săptămână, rămâne astfel de văzut dacă Boza va bate recordul rapidității acestui CCM, reducând negocierile, poate, la trei zile.
Să nu uităm că actualul CCM a fost completat cu câteva adiționale, acceptate de sindicate, ultimul fiind cel privind majorarea primei de Moș Nicolae de la 100 la 150 de lei sub formă de tichete.

loading...
Loading...

Citește și

Avem un stadion! Ce facem cu el? Arena sportivă de 30 de milioane de euro, din centrul municipiului Tg-Jiu, E PUSTIE! Propunerea ȘOC a Clubului Pandurii către primărie!

Stadionul din Tg-Jiu, care a costat aproape 30 de milioane de euro, este pustiu, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: