Când încep NEGOCIERILE pentru noul CCM în CEO


Liderii sindicali din Complexul Energetic Oltenia se pregătesc de negocierile cu admnistrația pentru noul contract colectiv de muncă. Primele discuții ar putea începe de pe data 1 februarie.

Sindicaliştii din cadru companiei miniere nu concep să nu obțină noi majorări salariale pentru minerii și energeticienii din Complexul Oltenia. Eugen Iovan spune că administrația trebuie să găsească soluții să prindă în CCM venituri mai mari, începând cu anul 2020. „Pe 31 ianuarie- 1 februarie, ne apucăm de negociere. Comisia se va întruni şi vom demara procedura. Avem şi noi o strategie, pe primul loc este creşterea salarială. Nemulţumirile sunt multe, pentru că toate preţurile cresc, facturile la fel, munca e grea. Trebuie să găsim o variantă. Conducerea, din discuţii, este dispusă să stăm la masă şi să găsim soluţii să creştem veniturile salariaţilor. Nici nu se pune problema să nu obţinem creşteri de venituri. Ce vină avem noi, salariații, că Uniunea Europeană pune taxe pe această companie ca să nu mai poluăm? Să găsească variante, aşa cum în alte state se subvenţionează certificatele de carbon. Se găsesc bani pentru creşterile salariale, oamenii muncesc din greu, munca trebuie plătită”, a declarat preşedintele Sindicatului Energia Turceni.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

 1. Iustin Ionita Ionescu

  Salariile in minerit sunt bune dar sistemul de impozitare este prost
  Exemplul meu pe decembrie
  Venit lunar impozabil 15421 |
  CAS 5404
  Sanatate 2162
  Impozit 1542
  Trebuie sa se revizuiasca ceva !.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.