duminică , 20 octombrie 2019 - 11:51

Când se afișează listele privind înscrierile la clasa pregătitoare


Listele copiilor înscriși în clasa pregătitoare 2019 după prima etapă, precum și numărul de locuri rămase libere vor fi afișate pe 11 aprilie 2019. Părinții trebuie să știe că până vineri, 22 martie, mai pot fi completate cererile pentru clasa 0, anul școlar 2019-2020, atât online, cât și la secretariatul unităților școlare.

Din totalul cererilor, 87,4% îl reprezintă copii cu vârstă de șase ani (împliniți până la data de 31 august 2019 inclusiv, iar 15.441 de cereri sut depuse pentru copii cu vârstă de șase ani (împliniți în perioada 1 septembrie-31 decembrie 2019, inclusiv).
Vineri, 29 martie, vor fi afișate listele copiilor înscriși după prima etapă și numărul locurilor rămase libere vor fi afișate atât în unitățile de învățământ, cât și pe site-urile acestora și ale inspectoratelor școlare județene/IsMB. Între 2-8 aprilie este completarea/depunerea/validarea cererilor tip pentru copiii care nu au fost înscriși la prima etapă, urmând ca pe data de 8 aprilie să fie afișate listele finale. În intervalul 12-19 aprilie, inspectoratele școlare vor centraliza și soluționa cererile pentru copiii care nu au fost încă înscriși în învățământul primar.

loading...
Loading...

Citește și

38 de ani de la revolta anticomunistă a minerilor din Motru! Primarul marchează momentul SEC, intenționează să schimbe denumirea Parcului Central

„Ceauşescu, PCR, pâinea noastră unde e?“, asta au strigat minerii din Motru în octombrie 1981, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: