Când se va ÎNCHEIA un ACT ADIŢIONAL pentru salarizare în CE Oltenia!


Negocierile pentru noul CCM în CE Oltenia sunt practic încheiate. Noul contract va fi valabil doi ani de zile de acum înainte, dar în prezent se mai lucrează încă la redactarea documentului.

Astfel, noul contract colectiv de muncă va cuprinde câteva creşteri ale veniturilor: cele trei prime, acordate cu ocazia sărbătorilor legale, au fost majorate cu 100, respectiv 150 de lei, la fel şi cota de combustibil care a crescut de la 500 la 600 de lei. De asemenea, toţi salariaţii CEO beneficiază de cele două sporuri, de fidelitate sau pericol, faţă de anii trecuţi în care angajaţii fostei SNLO nu primeau sporul de fidelitate. Chiar dacă noul CCM va fi valabil doi ani, în 2019 vor mai avea loc negocieri salariale. Mai exact, în funcţie de evoluţia financiară a companiei, angajaţii vor avea posibilitatea să încheie acte adiţionale cu administraţia în perspectiva modificărilor salariale. Astfel, în baza noului CCM ce va fi gata aşa cum a fost stabilit, de la 1 aprilie angajaţii CE Oltenia vor avea venituri mai mari, conform negocierilor care au avut loc în aceste săptămâni. Suma alocată acestor majorări salariale a fost de 25 de milioane de lei.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.