duminică , 20 octombrie 2019 - 7:26

CÂND va fi aleasă NOUA CONDUCERE a PSD Gorj


Liderii Partidului Social Democrat au decis, în weekend, în cadrul Comitetului Executiv Naţional ca, în perioada 15 februarie- 15 martie, să aibă loc alegeri în cele 13 filiale județene conduse de președinți interimari.

Mihai Weber spune că, în următoarea perioadă, se va stabili data exactă a conferinţei judeţene de alegeri în cadrul forurilor de conducere ale PSD Gorj. Deputatul se pregăteşte să preia preşedinţia organizaţiei judeţene. Preşedintele Consiliului Judeţean, Cosmin Popescu, urmează să ocupe funcţia de preşedinte executiv. Actualul lider al PSD Gorj, Florin Cârciumaru, candidează pentru unul din cele 17 posturi de vicepreşedinţi. “S-a dat drumul la alegeri în acele localităţi unde existau preşedinţi interimari, de fapt, toată conducerea era interimară. S-a stabilit şi un interval în care fiecare să-şi organizeze etapele premergătoare. Noi, după cum bine ştiţi, conform statutului, am organizat un CEX şi în cadrul CEX-ului respectiv am stabilit şi ca în fiecare localitate să existe adunările generale pentru desemnarea delegaţilor pentru conferinţa judeţeană de alegeri. Cu alte cuvinte, la Gorj, vom stabili, probabil, un interval de 2 săptămâni, o să discutăm şi vom stabili data când vom avea conferinţa judeţeană de alegeri. Vom avea o întâlnire oficială, un Birou Judeţean Permanent şi un Comitet Executiv în care vom stabili exact şi data când va fi conferinţa şi perioada în care vor fi depuse candidaturile”, a declarat Mihai Weber.

TARGET ambiţios pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale

Mihai Weber este convins că PSD Gorj, sub o nouă conducere, va obţine rezultate foarte bune în ambele bătălii electorale din acest an. Opinia deputatului este că sunt şanse mici ca PSD şi ALDE să candideze pe liste comune la alegerile europarlamentare. “Eu sunt convins că vom avea un rezultat foarte bun la ambele bătălii. Este un an cu aceste două provocări electorale, dar noi am dovedit şi până acum că suntem un partid unit, suntem cel mai mare partid al României, partid în care şi-au pus speranţa oamenii şi nu vreau să dezamăgim electoratul care crede în noi. Încă nu am stabilit un target, dar este un target ambiţios şi sunt convins că îl vom atinge. Încă nu se ştie dacă vor fi liste comune sau va merge fiecare separat. Dacă stăm să ne gândim, cele două formaţiuni care sunt la guvernare acum, fac parte din familii diferite, să spun, în Parlamentul European. Deci, este puţinprobabil că vom merge pe liste comune, dar decizia finală, bănuiesc că va fi luată în cel mai scurt timp, pentru că trebuie să ştim cum ne organizăm fiecare în parte”, a conchis Weber.

loading...
Loading...

Citește și

Deputatul Vîlceanu: Sindicatele PSD ar trebui să renunțe la campania electorală!

Deputatul Dan Vîlceanu, presedintele PNL Gorj, a ținut să facă unele precizări cu privire la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: