Când va fi difuzat Game of Thrones, sezonul 7!

SEZONUL 7 din GAME OF THRONES e așteptat cu sufletul la gură de milioane de fani. El va fi difuzat în premieră mâine, de la ora 04:00, pe HBO și HBO GO.

 

Avanpremieră primului episod din GAME OF THRONES SEZONUL 7 a avut loc, însă, miercuri, la Los Angeles, în prezența actorilor.

Au fost prezente toate vedetele, însă în evidență au ieșit Sophie Turner și Maisie Williams. Cele două surori Stark din GAME OF THRONES SEZONUL 7 au oferit o fază indecentă care a fost surprinsă imediat de fotografi.

În timp ce se aflau în lobby-ul de la intrare, Sophie a prins-o de sâni pe Maisie și i-a ridicat, spre deliciul celor din jur.

Sophie interpretează rolul Sansei Stark, iar Maisie pe cel al Aryei Stark în GAME OF THRONES. Ele vor avea roluri principale și în cel de-AL ȘAPTELEA SEZON.

http://stirinebune.gsp.ro/game-of-thrones-sezonul-7-au-uitat-ca-erau-in-public-ipostaza-indecenta-in-care-au-fost-surprinse-sophie-turner-si-maisie-williams-516018.html?utm_source=Libertatea&utm_medium=Parteneri&utm_campaign=Libertatea-HP-dreapta

loading...
Loading...

Citește și

Locuinţe NOI ANL pentru 38 de familii din Rovinari! Foto

38 de familii din Rovinari au primit, ieri, cheile apartamentelor ANL la blocul P14 din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.