Când vor fi anunţaţi CANDIDAŢII PSD la Târgu-Jiu şi Motru


Liderii social-democraţilor gorjeni vor face publice persoanele pe care le vor arunca în lupta electorală din această vară pentru primăriile celor două municipii reşedinţă de judeţ la sfârșitul lunii ianuarie.

Mihai Weber dă asiguări că, în următoarele două săptămâni, se vor ști toți candidații pentru primăriile din județ. Liderul PSD Gorj spune că primarii PSD în funcție vor fi susținuți pentru noi mandate. În această perioadă, se află în curs de derulare sondaje de opinie în localitățile unde social-democrații nu au edili. Pentru candidatura la primăria Târgu-Jiu au fost vehiculate mai multe nume, în ultima perioadă. Pe lângă cele ale viceprimarilor de la Târgu-Jiu, Adrian Tudor și Aurel Popescu, și fostul prefect, Ciprian Florescu, au apărut voci care au spus că Florin Cârciumaru sau Toni Mihai Greblă ar fi variante de candidați. Deși unele voci din rândul social-democraților, printre care şi cea a liderului PSD de la municipiu, Aurel Popescu, au spus că s-a întârziat cu stabilirea candidatului la Primăria Târgu-Jiu, opinia lui Mihai Weber este că “niciodată nu e prea târziu”. Deputatul anunţă că, la Bumbești- Jiu, candidatul PSD la primărie va fi actualul edil, Constantin Bobaru. Anul trecut, primarul a fost radiat din PNL după ce s-a afișat cu lideri PSD în campania de la europarlamentare. Liderul PSD Gorj a anunțat și că primarul Ion Dumitru Popescu va candida din partea Partidului Social Democrat, la Drăguțești „Până la urmă, totul ţine de strategia noastră. Ca şi calendar, nu cred că vom depăşi sfârşitul lunii ianuarie în a anunţa toţi candidaţii, nu numai la Târgu-Jiu. Pe mulţi îi ştiţi şi dumneavoastră. Cei care sunt primari în funcţie acum sau cea mai mare parte din cei care ocupă poziţia de primari sunt cei care vor fi şi în continuare candidaţii PSD pentru poziţiile respective. Mai avem de făcut câteva nominalizări acolo în localităţile în care nu avem primari PSD acum. Printre aceste localităţi se numără şi Târgu-Jiu, Motru. Cam în două săptămâni vom avea şi candidaţii. Nu avem încheiate anumite măsurători pe anumite zone pentru că ne-am propus să facem măsurători în mai multe localităţi, astfel încât să obţinem persoana cu cele mai mari şanse în fiecare localitate pe care ne-o dorim să o câştigăm. Eu zic că niciodată nu e prea târziu, pentru că mai avem câteva luni până în iunie, când va fi data stabilită pentru alegerile locale şi cred că avem timp suficient”, a declarat preşedintele PSD Gorj.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.