Când vor fi armonizate salariile în CEO și cine va împărți banii


• Boza: Eu cred că am făcut cel mai bun lucru

Împărțirea rezervei la fondul de salarii în mod egal între angajații CE Oltenia, fără să fi fost eliminate discrepanțele salariale, așa cum sperau unii sindicaliști să se întâmple, a fost explicată de președintele Directoratului companiei, Sorin Boza, într-o emisiune la Tele3.

Sorin Boza a argumentat decizia luată în cadrul comisiei mixte și e de părere că, la acest moment, împărțirea în mod egal a banilor a fost cea mai bună soluție. ”Eu cred că am făcut cel mai bun lucru, în condițiile în care fondul suplimentar la salarii a fost doar 4,4 milioane de lei și trebuia să găsim o soluție s-o împărțim la cei 13.300 de angajați”, a declarat președintele Directoratului.
Șeful CEO a anunțat și data când vor începe negocierile pentru armonizarea salariilor în cadrul companiei, dar și cine va împărți banii și clasele salariale angajaților. ”Ne vom întâlni pe data de 17 ianuarie, vom lua din fondul de salarii pe anul viitor o sumă care va fi dată directorilor și partenerilor sociali s-o împartă, să facă această armonizare, asta am agreat. Vedem cât este fondul suplimentar, stabilim suma și se împarte la toate sucursalele CEO și șefii, directorii de sucursale, împreună cu partenerii sociali îi vor da cu prioritate la cei cu salarii mici. Nu eu, nu altcineva, ei cunosc cel mai bine. Ce să fi făcut astăzi, să dau 27 de lei? Era un râs, așa am preferat să dau 350 de lei”, a conchis Sorin Boza.

loading...
Loading...

Citește și

ANCHETĂ a IPJ Gorj, în cazul selecției directorilor Transloc SA! Polițiștii SICE au descins la sediul societății, după ce acționarii au stabilit că procedura s-a făcut cu încălcarea legii!

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) …

5 comentarii

 1. Unde dracu ati văzut să împartă cei de la sindicate banii. ….Lucrătorii trebuie să fie plătiți in funcție de aportul adus in procesul de producție nu de latratul pe rețelele de socializare . Continuarea in acest fel va duce in scurt timp la probleme si mai mari in procesul de producție. ….

 2. Bun ,dacă asa sa vrut si înfăptuit, asta este,.Dar un punct important este a nu reduce numărul de disponilizari .Sunt atit de mult personal TESA .Persoane aproape de pensionare.care nu fac mai nimic,Si au salarii …….

 3. Echilibrarea salarilor in Ceo doar atunci când schimbați toți liderii de sindicat, care au trădat interesele salariaților pentru bani

  Echilibrarea sălăților un se va face niciodată cu unul ca Boza.
  Singura șansa este să scăpați de actualii lideri de sindicat corupți si cățeii conducerii. Aceștia sunt: Roșca, Bădiță, Marciuc, Pârvulescu, Mitrescu….și Căldărușe…..
  Doar scăpând de acești lideri corupți există posibilitatea de echilibrare a salariilor.

 4. Celebra echilibrare nu se va putea face decit in urma aparitiei si aprobării ulterioare a B.V.C-lui pe anul 2018.Tot începînd cu anul viitor trebuie”negociat”alt CCM,documentul care va hotărî exact ce si cum va fi.Tactica asta de a tot vinde iluzii bazate pe nimic in condițiile in care statul,care e patron
  hamesit de bani,amagirea nu-si mai are rostul. In ziua de azi atunci cînd ai ocazia să faci ceva trebuie să faci altfel vine statul si te lasă in izmene.Nu cred ca Boza nu stie lucrul asta,dacă stie cu atit mai grav.Mai contează si pe cine are pe lîngă el,cum văd si ăstia lucrurile! De curînd a intrat in directorat cineva destul de zgîrcit cînd vine vorba de salarii.Cit despre lideri,ei sînt ce sînt,plătiți de administratie,niste prelungiri ale minților si brațelor ce conduc CEO! Nu poți avea in conditiile pretenții.

 5. Cu alte cuvinte… la pulivara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: