Când vor fi deblocate carierele CEO!


Multe cariere din cadrul CE Oltenia sunt parţial blocate din cauza inexistenţei fronturilor de lucru. Recent, legea privind modificările Codului Silvic a fost promulgată de Klaus Iohannis, dar totul s-a oprit aici.

Mai exact, promulgarea legii nu a avut încă efectul scontat, în sensul că cel puţin 11 excavatoare nu au fost puse în funcţiune, din cauza problemei exproprierilor.
„Pentru fiecare perimetru scos din circuitul silvic e nevoie de o hotărâre de guvern”
Întrebat despre situaţie, liderul FNME, Dumitru Pîrvulescu, a declarat: „Sunt două probleme mari: îngreunarea exproprierilor şi se aşteaptă ca guvernul să ajute pentru că, afară de deblocarea făcută de guvernul tehnocrat a carierei Jilţ Nord, restul proiectelor legislative sunt în dezbatere publică, după aia dispar…. Sper, cel puţin până în ceasul al 12-lea, Cariera Roşia, care e pentru a doua sau a treia oară în dezbatere publică, să se şi rezolve. A două problemă e legată de modificarea la Codului Silvic. Care este doar în parte rezolvată. Din câte am înţeles eu, pentru fiecare perimetru scos din circuitul silvic trebuie luată o hotărâre de guvern. Deci, dacă e adevărată informaţia, e un pas greoi…”.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

2 comentarii

  1. Ei vor expropieri da nu se uita că nu au nici personal de productie. La cariera Tismana CFL sunt pusi in situatie sa functioneze cu transportoarele pe pilot automat adica fara personal nu se acopera numarul de personal pe locurile de munca fixe din programari de catre sefi

  2. Din cate am inteles eu.Atât știe acest președinte de federatie? E vorba de lignit nu de altceva si nu stie exact?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.