Candidat la Senat din partea PSD Gorj, acuzat de HĂRȚUIRE SEXUALĂ: „S-a ajuns la atingeri, îmbrățișări, solicitarea de a-l săruta…”

maioreanu2

Cel puțin două „note” au ajuns pe masa unui director general al unei societăți care prestează servicii pentru un producător de energie electrică în care două salariate ale acesteia se plângeau de faptul că șeful lor direct le face avansuri cu conotație sexuală. Pentru a demonstra aceste lucruri, una din femeile hărțuite a atașat sesizării remise directorului mai multe mesaje telefonice pe care i le-a trimis șeful său.

Din „budoarul” Hidroserv…

intertilu-1

…au început să apară informații despre atitudinea de Don Juan a lui Andrei Petrișor Maioreanu, director general adjunct (?!) al societății care prestează servicii de reparații pentru Hidroelectrica, care a dorit să-și exercite atuurile de mare cuceritor pe două dintre subordonate, mizând pe faptul că avansurile sale nu vor fi refuzate.
Maioreanu nu mai figurează pe site-ul Hidroserv ca făcând parte din echipa managerială a firmei, aflată în insolvență de câteva zile, însă în trecut a făcut parte din Consiliul de Supraveghere al Transelectrica și a candidat, fără succes, pentru un post similar la CEO. Din punct de vedere politic, acesta se află în prim plan, fiind vicepreședinte al PSD Gorj, consilier județean și, mai nou, candidat al partidului pentru un post de senator.
Coincidență, tot pentru un fotoliu de senator din partea PSD Mehedinți, candidează și Lucian Liviu Mazilu, fost director al Hidroserv – sucursala Porțile de Fier, care a demisionat din funcție, în urmă cu trei ani, după un scandal cu Maioreanu.
În demisia înaintată conducerii Hidroserv, în octombrie 2013, Mazilu detalia modul în care i s-a adresat Maioreanu, într-o ședință la sediul central al societății.
”Domnul Maioreanu a manifestat o atitudine ostilă și profund tendențioasă la adresa mea și a sucursalei, țipând permanent, adresându-mi acuzații nedrepte și epitete jignitoare. (…) M-a amenințat în mai multe rânduri că mă va sancționa, mă va da afară, va da cu noi de pământ, va informa Consiliul de Administrație, etc. În final, țipând, mi-a solicitat demisia”, precizează fostul director al sucursalei de la Severin a Hidroserv.

„Mă simt hărțuită atât fizic cât și psihic”

intertitlu2

Comportamentul agresiv al lui Maioreanu este confirmat, inițial, de una din subalternele acestuia, o lună mai târziu.
În noiembrie 2013, o angajată a serviciului Aprovizionare din structura centrală a Hidroserv îi aduce la cunoștință directorului general al societății, Radu Silaghi, faptul că se simte hărțuită fizic și psihic de Maioreanu.
”…declar că mă simt hărțuită de domnul Director Adjunct Maioreanu Andrei Petrișor, care în nenumărate ocazii, prin comportament neadecvat, verbal și comportamental, m-a făcut să mă simt jignită, acest lucru dăunându-mi în buna desfășurare a activității. Mă simt hărțuită atât fizic cât și psihic și vă rog să dispuneți măsurile ce se impun”, se plânge femeia superiorului lui Maioreanu.

„Îmi face avansuri cu conotație sexuală”

intertitlu3

Cea mai explicită sesizare adresată directorului general al Hidroserv, în care este semnalat faptul că Andrei Maioreanu îi făcea ”avansuri cu conotație sexuală” unei alte subalterne, a apărut în iulie 2014. O femeie, angajată cu doar două luni în urmă, în societate, i se plânge lui Silaghi că nu știe cum să mai facă față unor ”situații penibile”, iar pentru reînnoirea contractului trebuie să fie ”analizată” de Maioreanu și îi era teamă că va fi dată afară din serviciu de adjunctul Hidroserv.

intertitlu33

”…resimt un inconfort de a veni la muncă din cauză că, șeful meu direct, domnul director adjunct Andrei Maioreanu, îmi face avansuri cu conotație sexuală. La început au fost priviri, gesturi și comentarii sugestive, iar pe parcurs s-a ajuns la atingeri, îmbrățișări, la solicitarea de a-l săruta, apeluri telefonice și mesaje după terminarea programului de muncă, invitații în afara programului, apropouri legate de posibilitatea de reînoire a contractului și promovare doar în urma unei «analize» a dânsului. (…) mă aflu în situația de a nu sti cum să fac față unor situații penibile, am simțit o neputință de a mă exprima, întrucât îmi este frică că mă va da afară”, reclama salariata Hidroserv.
Maioreanu a rămas, totuși, în funcția de adjunct al Hidroserv încă trei ani de când aceste sesizări au ajuns pe masa șefului său, însă despre acele salariate care au reclamat presupusa hărțuire nu se știe dacă mai sunt angajate ale societății, cum de altfel nu se știe nici dacă vreuna dintre aceste ”note” a fost adresată și organelor judiciare.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Șeful Poliției Motru, singurul candidat la concurs

Candidatura subcomisarului Radu Mircea Vlădulescu, la concursul cu recrutare din sursă internă, organizat de IPJ …

14 comentarii

 1. Narodu asta sa se spele intai pe dinti si dupa aceea sa se dea la nevestele altora . Oare la a lui cine se da ?

 2. Jigodiile astea de directori li se pare ca li se cuvine orice. Pe la serviciu devin mari cuceritori, don juani asa se simt ei cel mai bine cand ii cauta femeile pe la birou sau il abordeaza mai des. Si de nevestele lor au grija altii pentru ca si ele stiu cam ce fac Don juanii. Cunoastem.

 3. Maiorene pe nevastata cine o scarpina la subtioara piciorului in perioadele in care tu umblii cu limba scoasa ca boul in calduri dupa angajatele din parohia ta ? Pai de asta te a pus PSD ul in functii de conducere , sa calareste angajatele la stat ? Ce sa spun esti si fotomodel , esti Alain Delon in persoana . Vezi ca a bagat la Kaufland sapun , poate te mai speli si tu .

 4. Pe acolo prin parlament sunt mai multe doamne si Don juan de Targu-Jiu se gandeste ca isi poate clati ochii mai bine si da mai bine in fata doamnelor daca devine si senator.

 5. DOAR MIZERABILII, OBRAZNICII , NESIMTITII, SUNT PROMOVATI DE PARTIDE . CEI CARE AU VALOARE MUNCESC, PRODUC ,SA NU-SI DEIE DUHUL NATIA ROMANA . VAI DE NOI , CE OFERTA AVEM PENTRU A ALEGE .NOI NU-I VOTAM , DAR OBREJA, METEOR SI P.S.D., O VOR FACE SI POATE CA VOR SI CISTIGA. IESITI LA VOT ROMANI .AJUNG 26 DE ANI DE NENOROCIRI . TREZITI -VA .

 6. Oana Saceleanu este sotia dansului dar cum spunea si ea intr-un cerc restrains,cu sotul ,Andrei Maioreanu se simte bine cand iese la cumparaturi si cu ….amantul ei se simte bine in pat si parerea ei ca femeia nu poate fi fericita doar cu in singur barbat si recomanda fericirea cu doi….

 7. In partide nu sunt decat jeguri, afemeiati, nesimtiti, tupeisti…iti e sila cand auzi pe unul ca e din partidul X si ca mereu a tras sforile sa ajunga in functii ca de acolo e mai simplu sa privesti si sa ai la picioare pe cine vrei si pe cine nu si mai mult decat atat le plac sa roiasca femeile in jurul lor. Multi uita ca mai au si familii fiind preocupati mai mult de ascensiunea lor.Lehamite…

 8. Oare de ce a trebuit sa astepti trei ani (acum cand sunt alegerile) ca sa declari lucruri care stii bine ca sunt inventate si care ti-au fost impuse sa le scri.Cum ai putut dormii atata timp daca te-ai simtit agresata.Cred ca ti-ai fi dorit sa se intample ce declari, dar ai gresit persoana.Rusine sa-ti fie.

  • Ușor de spus, dumneata dacă ai avea o familie ce trăiește dintr-un salariu minim pe economie ce ai face mai mult decât de a sesiza șeful cel mare. Adresele văd ca sunt făcute si inregistrate incă din 2013, dar probabil ca dumneata ai aceleași metehne de preacurvie ca și domnul Arthur (parcă ăsta era numele de artist al domnului Maioreanu pe când presta cu jumătate de norma la SEEECU…)

 9. Maioreanu asta este fostul informator al Securitatii ceausiste cu numele de cod Arthur . Asta a fost intre 1996-2000 seful tineretului din Partidul National Taranesc crestin si democrat Gorj . Va dati seama este un taranist coclit in PSd . Ce doctrina , ce principii la un excroc sentimental care , culmea , se vrea deputat in Parlamentul Romaniei . Doamne cata lipsa de moralitate la ciripitorul asta la Securitate .

  • Fost simpatizant al PSD

   Felicitări domnului informator de securitate, cu nume de cod Arthur, fost PNT-ist azi PSD-ist mâine liber schimbist, felicitări pentru funcția de director general adjunct, funcție atât de mult râvnită încât a trebuit sa facă compromisuri rușinoase (de pe poziția de candidat PSD) cu „băieții deștepți din energie” Marian Sandu, Ovidiu Agliceru respectiv Grigorescu (băiatul fostului secretar de stat și adjunct al ministrului de trista amintire. Dan Ioan Popescu)
   Cum a putut fi acceptat un astfel de derbedeu pe post eligibil de senator PSD…

   • De acord cu dvs.. Cine sunt baietii destepti?
    Marian Sandu fost inginer în termopane pana acum patru ani acum numit de Agliceru și ministrul Grigorescu administrator special la Hidroserv;
    Ovidiu Agliceru fost vicepreședinte la sindicat FEM III (banuit ca are cunoștință de cum au dispărut banii de la sindicat cu ajutorul celor 3 vicepresedinti) președintele comisiei ce a recepționat turbinele alea prost modernizate de elvețieni și care conform afirmatiilor publice facute de actualului director Hidroserv (subinginer Ciocan) este „capo di capi” omul ce face numirile grupării Hategane în Hidroelectrica respectiv Hidroserv;
    Grigorescu, ministrul tehnocrat care nu poate explica proveniența bănutilor primiți pe un offshore al sau din insulele exotice , băiatul lui tata , fost secretar de stat sub Dan Ian Popescu, groparul energetici românești.
    DNA-ul și DIICOT – -ul vor avea de lucru cu băieții ăștia. ..

 10. Cristinel Popescu

  Golanul tot golan, se strecoara el prin mizeria actuala, mai face niste slugi la conducerea partidului, mai pupa tare in dos pe cei care conduc acum Hidroservul si poate da norocul peste el. Sper sa fie oprit la timp si sa ajunga in satra de origine. Luate-ar drac…., pardon!, DNA-ul!, ca e mai eficient!

 11. Libidinosul de Maioreanu…. acum ceva timp răspundea zona tg carbunesti…acum de cine răspunde…de fustele femeilor…. cite neveste a avut frumosul acesta? Apropo… frumos ulei…chiparosule…. vezi ca dacă nu ieșiți la guvernare… sa te vedem cum scoți camesa? Ca din pantaloni auzim și citim ca o cam scoți…. sa ți fie rușine…ce educație de 2 clase primare ca trenul ai… opinia publica dorește sa afle ce ocupație ai dumneata…și ce ai făcut pentru acesta societate… ca ceva măreț nu s a auzit sa fi făcut… acum câțiva ani îl cam atacat pe Vlaicu… măcar Marius Vlaicu e de admirat… a făcut ceva pt orașul asta…simpla lui implicare la Crucea Roșie.. și tot îl cunoaște lumea-n mod pozitiv… știi de ce zic de M. VLAICE… ȘI SPER SA NU SE SUPERE… ESTE SINGURUL…ȘI MAI SUNT CÂȚIVA.. DIN VECHEA TRUOADE LA PSD_ TINERET… CARE AU FĂCUT CEVA VIZIBIL PRIN ORAȘUL ASTA NĂPĂDIT DE ASA ZIȘI OAMENII BINE AI PARTIDELOR. ASA CA DL. MAIOREANU…CU AVÂNT ÎNAINTE.. CA ȚĂRANU ARE NEVOIE DE LICHELE CA TINE ÎN PARLAMENT. RUSINE SA ȚI FIE.DACĂ SE DOVEDESTE A FI ADEVĂRAT CA PE DEASUPRA ÎȚI PLACE SA ATENȚIEI LA ALTE FEMEI.. CHIAR ȘI CÂND EȘTI REFUZAT….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: