CANDIDEAZĂ PREFECTUL de Gorj la Primăria Târgu-Jiu? REACŢIE


Potrivit unor surse, reprezentantul guvernului în teritoriu ar fi fost inclus în sondajul comandat de liderii PSD Gorj pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Ciprian Florescu este curios să vadă ce procente vor fi trecute în dreptul său în urma studiului sociologic. Prefectul de Gorj nu spune însă clar dacă ar fi interesat să intre într-o competiţie electorală în 2020. “Probabil, dacă îi întrebaţi pe jumătate din cei care vor fi sondaţi, nu au luat neapărat în calcul o astfel de candidatură. Un astfel de studiu sociologic are menierea să prezinte detaliile cele mai importante legate de notorietate, de încrederea de care se bucură un potenţial candidat în faţa târgujienilor. Eu nu vreau să comentez prea mult. Este un sondaj ce va fi făcut de o formaţiune politică. Eu, în acest moment, sunt apolitic. Nu mi-am exprimat nicio secundă intenţia de a candida în 2020. Pentru mine este un simplu studiu sociologic, care poate arăta nişte elemente ce m-ar putea interesa şi pe mine pe viitor. Nu neapărat însă în ceea ce priveşte o candidatură la Primăria Târgu-Jiu. Nu am purtat o discuţie de genul acesta cu liderii PSD. Cel care se va situa primul în sondaj nu înseamnă că acela va fi şi candidatul. Nu este o certitudine”, a declarat Ciprian Florescu.

loading...
Loading...

Citește și

Ce MĂSURI vor fi luate în viitorul BPJ al PNL Gorj. Ce ANUNŢĂ Pecingină

Vicepreşedintele liberalilor gorjeni afirmă că vor fi luate măsuri, în cadrul PNL Gorj, cu membrii …

Un comentariu

  1. 3% nea’ CiPrian , 3%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: