Capotă vrea să-i dea afară pe salariații care au schimbat destinația sălii de mese de la Psihiatrie


Trei angajați ai SJU Târgu-Jiu, de pe secția de boli nervoase, riscă să rămână fără loc de muncă în perioada imediat următoare, după ce două fotografii din timpul serviciului acestor angajați au devenit publice. În fotografii se vede unul dintre angajaţi care este aşezat pe un scaun, cu un cearşaf în jurul gâtului, iar celălalt, cu maşina de tuns în mână. Un al treilea cadru medical implicat face poza în frizeria improvizată din spital.

Managerul SJU Tâgu Jiu, Gigel Capotă, a declarat astăzi că cele relatate de evz.ro, nu îi aparțin, acesta menționând că nu ar aplica o astfel de mnăsură radicală în lipsa rezultatelor unei anchete, care în momentul de față este încă în curs. „Nu am făcut aceste declarații, deoarece nu aș fi putut niciodată să aplic o măsură sancționatorie drastică în lipsa unei anchete prealabile”, a declarat Gigel Capotă, managerul SJU Târgu JIu.

“Nu mi se pare ceva normal dacă e o instituţie de stat şi mai ales sală de mese la spital. Daţi afară definitiv, fără drept să se angajeze cel puţin 6 luni”, a spus directorul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, Gigel Capotă pentru evz.ro, vizavi de incidentul din sala de masa de la Psihiatrie, unde doi salariați s-au crezut la frizerie, fapt care a avut loc în luna decembrie a acestui an. Managerul spitalului din Târgu Jiu a subliniat, de asemenea, că cine a greşit, va răspunde! ,,Asta este! Trebuie să ne respectăm atribuţiunile de serviciu şi să respectăm legea”, a completat Capotă.

Loading...

Citește și

Iată pe cine a vrut un partid să arunce în lupta pentru o primărie din Gorj!

Mariana Popescu, cetățean fictiv al municipiului Motru, și-a anunțat pe rețelele de socializare o candidatură …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.