Cărbunele înghețat le face probleme termocentralelor din Gorj!


Temperaturile scăzute din ultimele zile au făcut probleme termocentralelor, asta din cauza cărbunelui care a înghețat în vagoane. Cu toate acestea, lignitul a fost coborât în tunele, pentru dezgheț, iar responsabilii sucursalelor energetice speră la temperaturi mai ridicate, pentru următoarea perioadă. În prezent, CEO funcționează cu opt grupuri.
Cărbunele extras la unitățile din Gorj este dus, în aceste zile, direct în termocentrale, pentru a evita înghețul din navetele cu care acesta este de regulă transportat. Măsura s-a luat după ce, termocentrale au înregistrat întârzieri, din cauza CFR-ului, dar și cărbunelui adus înghețat, din cauza temperaturilor scăzute din ultimele zile.
Cele mai mari probleme au fost la Turceni, iar cei de aici speră ca vremea bună să schimbe datele problemei și să diminueze întârzierile. CEO are deocamdată cărbune în stocuri pentrua a traversa fără emoții luna decembrie.
loading...
Loading...

Citește și

Lumină, doar de la lumânare! După ce i s-a furat cablul de curent, un localnic sărac din Berlești a ajuns să fie tot el cercetat de poliție!

Un echipaj de poliție din Berlești s-a prezentat, săpămâna trecută, la locuința unui cetățean cu …

Un comentariu

  1. Iarna nu-i ca vara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: