Cărbunele înghețat le face probleme termocentralelor din Gorj!


Temperaturile scăzute din ultimele zile au făcut probleme termocentralelor, asta din cauza cărbunelui care a înghețat în vagoane. Cu toate acestea, lignitul a fost coborât în tunele, pentru dezgheț, iar responsabilii sucursalelor energetice speră la temperaturi mai ridicate, pentru următoarea perioadă. În prezent, CEO funcționează cu opt grupuri.
Cărbunele extras la unitățile din Gorj este dus, în aceste zile, direct în termocentrale, pentru a evita înghețul din navetele cu care acesta este de regulă transportat. Măsura s-a luat după ce, termocentrale au înregistrat întârzieri, din cauza CFR-ului, dar și cărbunelui adus înghețat, din cauza temperaturilor scăzute din ultimele zile.
Cele mai mari probleme au fost la Turceni, iar cei de aici speră ca vremea bună să schimbe datele problemei și să diminueze întârzierile. CEO are deocamdată cărbune în stocuri pentrua a traversa fără emoții luna decembrie.
Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. Iarna nu-i ca vara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.