miercuri , 11 decembrie 2019 - 10:46

Cârciumaru, Călinoiu, Prunariu și Pecingină – reacții la demisia lui Condescu

calinoiu-cu-carciumaru

În următoarele 30 de zile va avea loc un audit la clubul Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, iar apoi predarea-primirea. CEO va vira banii către clubul de fotbal ulterior.

Marin Condescu a făcut valuri în presă în acest weekend, anunțând că a demisionat din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Schimbarea de la vârful conducerii echipei de fotbal s-ar fi produs sâmbătă, într-o ședință a Adunării Generale a Acționarilor. Propunerea sindicatelor pentru postul de președinte al CS Pandurii Târg-Jiu a fost președintele executiv Eugen Pârvulescu. Reprezentatul Primăriei municipiului Târgu- Jiu în Adunarea Generală a Acționarilor, primarul Florin Cârciumaru, a precizat că decizia demisiei lui Marin Condescu s-a luat pentru crearea unui climat de liniște în jurul echipei de fotbal. „Este adevărat că  în cadrul ședinței Adunării Generale a Acţionarilor  s-a luat decizia ca Marin Condescu să fie schimbat din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. În locul său va veni  Eugen Pârvulescu. În următoarele 30 de zile va trebui să aibă loc un audit făcut de o firmă de specialitate, iar apoi, predarea–primirea. S-a considerat că este mai bine ca domnul Marin Condescu să demisioneze pentru  liniștea și atmosfera constructivă de la echipa de fotbal. Tensiunile apărute în sindicatele din minerit şi energie, problemele cu justiţia pe care Marin Condescu le are, relaţia tensionată pe care o avea cu administraţia Complexului Oltenia sunt motivele pentru care i s-a cerut să plece de la Pandurii Târgu-Jiu. Sunt sigur că domnul manager al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, va privi cu alți ochi colaborarea cu conducerea administativă a echipei, va vira banii care trebuie în conturile clubului”, a declarat Florin Cârciumaru.  Edilul are încredere în noul președinte al pandurilor, Eugen Pârvulescu. „E un lucru foarte bun că Marin Condescu a lăsat echipa fără datorii. Am mari speranțe și încredere în domnul Pârvulescu. A demostrat că știe foarte bine echipa de fotbal. Nu am greșit când l-am ales să fie președinte. E cel mai indicat să conducă acest club de fotbal. Sunt convins că poate duce din nou echipa în cupele europene”, a mai precizat Florin Cârciumaru.

Călinoiu: Condescu trebuia să plece de mult de la Pandurii

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, i-a cerut în nenumărate rânduri lui Marin Condescu să demisioneze din conducerea clubului de fotbal. Acum, că liderul sindical a recurs la acest gest, șeful județului spune că  nu se bucură și afirmă însă că trebuia să plece de mult din fruntea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu. „Trebuia să demisioneze mai de mult. Trebuie să fie o predare-primire cu maximă transparență. Nu am un sentiment de bucurie sau de tristețe. Perfomanța trebuie să continue la echipa de fotbal. Eugen Pârvulescu  este un om de fotbal, s-au făcut multe lucruri bune de către acest om la Pandurii”, a declarat Ion Călinoiu.

Prunariu și Pecingină nu cred în demisia lui Condescu

Mihai Prunariu şi Gheorghe Pecingină sunt precauți. Nu cred în declarațiile fostului boss de la Pandurii, Marin Condescu cum că a demisionat din Consiliul de Administrație. „Marin Condescu a mai făcut lucruri pe care nu le-a mai recunoscut. A mai aprobat şi intrarea Consiliului Judeţean în AGA şi, apoi, n-a mai recunoscut, a spus că este un fals”, a comentat Mihai Prunariu, reprezentantul Complexului Oltenia în Consiliul de Administraţie al cubului de fotbal. Gheorghe Pecingină nu face prea multe comentarii pe seama unui act care nu există. Vicepreședintele Partidului Social Democrat susţine că şedinţa AGA în care s-ar fi decis demiterea lui Marin Condescu s-ar fi făcut la o cafea, nu în cadru organizat.
„Marin Condescu m-a obişnuit cu declaraţii false. Nu iau în serios sau de bun ceea ce declară la o cafea”, a declarat Gheorghe Pecingină.

loading...
Loading...

Citește și

S-a terminat cu boieria! Romii din Meteor își astupă singuri gropile din străzi

Locatarii de etnie romă din cartierul târgujian Meteor au pus mâna pe roabe și pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: