Cârciumaru, convins că Aurel Popescu va câştiga alegerile de duminică: „Sondajul a fost făcut pentru a mobiliza echipa PNL”


Fostul primar al municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, este convins de victoria lui Aurel Popescu de duminică. Senatorul nu crede în sondajul apărut în presă, unde diferenţa dintre candidatul PSD, Aurel Popescu, şi candidatul PNL, Marcel Romanescu, era extrem de mică.

Parlamentarul susţine că acel sondaj a fost făcut pentru a mobiliza echipa de campanie a liberalilor. „Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare. După modul cum s-a organizat şi desfăşurat campania dusă de Aurel Popescu şi organizaţia PSD Gorj, PSD va câştiga din nou Primăria Târgu Jiu. Eu nu cred în sondajul apărut în presă. Din punctul meu de vedere, este un sondaj mobilizator pentru cei din PNL. Nu au vrut să spună care este diferenţa. Au mers pe linia de o diferenţă de un punct, de o jumătate de punct, în sensul de a mobiliza echipa de campanie a PNL-ului”, a declarat Florin Cârciumaru.

„Voi supraveghea modul în care se va desfăşura votul”

Cârciumaru a declarat că duminică va fi prezent la Târgu Jiu pentru a supraveghea modul în care se vor desfăşura alegerile. Acesta a mai precizat că are încredere totală în Aurel Popescu, fiind mulţumit de activitatea acestuia de când este în fruntea Primăriei Târgu Jiu. „Sigur vor fi mari probleme în ziua votului. Dacă luăm în calcul modul în care s-a organizat şi a decurs această campanie, concluzia asta este că mai multe echipe se vor deda la lucruri care nu sunt corecte din punct de vedere al legalităţii. Eu voi merge la vot si după ce voi vota voi supraveghea modul în care se desfăşoară votul. Atâta timp cât am avut încredere în dumnealui, la momentul în care am plecat senator, să conducă municipiul, este normal că am fost şi sunt mulţumit de modul în care şi-a desfăşurat activitatea. Nu am nimic să-i reproşez”, a declarat Cârciumaru.

Cosmin Popescu: „ Nu am emoţii. Aurel va câştiga”

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Aurel Popescu, nu are nici cea mai mică emoţie pentru duminică, fiind convins că PSD va câştiga şi de această dată Primăria Târgu Jiu. „Strategia noastră de campanie a fost de a prezenta ceea ce am făcut pentru Târgu Jiu şi ceea ce vom face pentru municipiu şi aşteptăm duminică oamenii la vot. Nu am emoţii. Cu siguranţă Aurel Popescu va câştiga alegerile din 11 iunie”, a spus Cosmin Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

LIDERUL PNL Gorj, VEŞTI pentru PRIMARI

Contractele semnate de edilii din judeţ pe Fondul de Dezvoltare și Investiții vor fi preluate …

Un comentariu

  1. 😁😂🤣😁😂🤣😁😂😃😃🤣 Brava, Florinake! BRAVA, COSMINELU! ATI INFRANT!! NOROC CU ” SUPRAVEGHEREA” , ALTFEL ERATI FII PLOII😁😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: