Cârciumaru: Domnul Grigorescu greşeşte

ministrul-energiei-vlad-grigorescu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a declarat că ministrul Energiei, Vlad Grigorescu, a greşit atunci când a declarat că CEO este influenţat politic. Cârciumaru a precizat că ministrul încearcă să dea vina pe factorul politic pentru nereuşita sa în domeniul energetic.
Într-un interviu acordat Agerpres, ministrul Grigorescu a declarat că CEO a fost căpuşată şi influenţată de forţele politice din judeţ. „Din nefericire, Complexul Oltenia funcționează într-un mediu local aparte, care în trecut s-a dovedit extrem de toxic pentru companie, care a căpușat-o, care a influențat-o politic pentru interes personal sau a direcționat resursele oriunde în altă parte decât pentru binele oamenilor sau pentru binele comunității. Există și azi o rezistență puternică la schimbare și acest lucru este evident. În continuare apar dosare penale, ingerințe grosolane ale politicului în actul de conducere a companiei și sunt sigur că din punctul acesta de vedere curățenia nu se va opri aici, sub toate aspectele ei”, a spus Grigorescu în interviu. Primarul Florin Cârciumaru a fost deranjat de declaraţiile făcute de ministrul Energiei şi crede că încearcă să dea vina pe factorul politic pentru nereuşita sa în domeniul energiei. „Cred că domnul ministru a greşit şi greşeşte când spune acest lucru. Probabil că nereuşita dumnealui pe acest sector o transferă către teritoriu. Eu ştiu că nu am făcut niciodată nicio presiune pe actul de conducere a complexului”, a declarat Cârciumaru.loading...
Loading...

Citește și

Ce îi transmite Iriza lui Iordache! Cu cine să discute PROBLEMLE din ALIANŢA PSD-ALDE

Senatorul PSD Scarlat Iriza îl trimite pe vicepreşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache, să discute cu …

2 comentarii

  1. Nu ai facut ,, niciodata ,, presiuni , ai facut totdeauna .

  2. Acest ministru este un mafiot ca toti ceilalti din guvernul Ciolos, iar tu „gorjanule” esti o hahalera urat mirositoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.