Carieră a CEO, pe VAL!


Activitatea de extracție a cărbunelui, afectată din cauza reducerii programului de lucru la patru zile, se va intensifica la o carieră a Complexului Energetic Oltenia (CEO), fiind perfectate contracte cu anumite termocentrale, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, liderul de sindicat Paul Constantinescu.

Potrivit acestuia, cei 430 de mineri care au mai rămas la Husnicioara în urma concedierilor din luna mai, „nu-și vor întrerupe activitatea, cum se prevedea în măsurile CEO, vor avea front de lucru datorită perfectării unor contracte de furnizare a cărbunelui, într-o primă fază, din stocul de 40.000 tone din depozitele situate în localitățile Cucuieți și Valea Copcii”.
Sindicalistul a mai spus că CEO a semnat un contract cu termocentrala de la Turceni pentru livrarea cantității de 150.000 tone de cărbune, ce va deveni operațional începând cu 19 iunie, precum și un contract de furnizare cărbune cu termocentrala din Timișoara pentru cantitatea de 300.000 tone, destinată completării stocului de cărbune pentru sezonul rece 2017-2018.

loading...
Loading...

Citește și

S-au luat de la o femeie! Cine sunt clubberii care s-au bătut la Caractere! Unul a ajuns în arestul poliției, altul are șase copci în cap!

Doi tineri, șefi ai reprezentanțelor zonale ale unor firme cunoscute, au fost protagoniștii unui scandal …

Un comentariu

  1. „Sindicalistul a mai spus că CEO a semnat un contract cu termocentrala de la Turceni pentru livrarea cantității de 150.000 tone de cărbune, ce va deveni operațional începând cu 19 iunie” BA ZEVZECILOR turceni este CEO!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: