duminică , 21 octombrie 2018 - 22:24

Cariera Husnicioara vinde cărbune cu granulație mică! Cumpărătorii sunt nemulțumiți


Cariera Husnicioara este singura din Complexul Energetic Oltenia căreia i se permite de către administrația companiei să vândă cărbune către terți. Din păcate, unitatea, în ciuda cererii mare de cărbune la prețuri mari, nu poate furniza lignit cu granulație mare, din lipsa unui utilaj care să permită asta. Un selector de cărbune a fost cerut astfel de liderul de sindicat de la Husnicioara, la ultima întâlnire pe care a avut-o cu șeful Directoratului CEO, Sorin Boza.

CEO deține un selector de cărbune la Cariera Roșiuța care este nou, parțial funcțional, dar care poate fi pus la dispoziția Carierei Husnicioara, unitate asaltată de cumpărătorii de cărbune. Cei de la Husnicioara i-au cerut lui Boza să ia în calcul ajutorarea acestei unități cu utilajul în cauză, deoarece compania poate face bani frumoși din vânzarea lignitului către terți, aici tona de cărbune fiind achiziționată cu prețuri mari, deoarece celelalte unități nu au voie să comercializeze cărbune.
La Husnicioara s-a permis asta deoarece transportul cărbunelui către termocentrale ar costa foarte mult. La cariera din Mehedinți este cărbune suficient, se poate produce cu ușurință deoarece aici nu sunt probleme cu lipsa frontului de lucru, cu exproprierile și are strat de cărbune și nisip, neavând argilă care să îngreuneze producția.

Boza, pe gânduri!

Boza a pus niște întrebări legate de găsirea utilajului pentru Husnicioara, dar nu a oferit, din păcate, și un răspuns afirmativ la cererea liderului de sindicat, bine intenționat în ceea ce privește vânzarea cărbunelui, păstrarea locurilor de muncă și obținerea unui câștig financiar pentru CEO.

loading...
Loading...

Citește și

Plan diabolic pus la cale de doi tineri din Gorj! Un bărbat din Neamț, pus la pământ în Rovinari

Un bărbat de 50 de ani, din județul Neamț, le-a spus polițiștilor din Gorj că …

Un comentariu

  1. Nu trebuie sa ceara liderul de sindicat ci dobitocul de cita!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.