Câștigătorii Festivalului Folcloric „Nicolae Vlad”

fest-dragotesti-2013

În comuna Drăgoteşti a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, cea de a VII-a ediție a Festivalului concurs de folclor „Nicolae Vlad”, festival rezervat copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 9 şi 25 de ani

Festivalul s-a desfăşurat pe mai multe secţiuni şi categorii de vârstă, iar câștigătorii au fost desemnați pe categorii de vârstă: la categoria 9-13 ani, secţiunea „solişti vocali”, au fost acordate trei premii I, ce au revenit Andradei Betej, din Prigoria, Izabelei Matei, din Bustuchin, şi lui Marius Dăescu, din Drăgoteşti. La aceeaşi categorie de vârstă, secţiunea „solişti instrumentişti”, au mai fost acordate alte două premii I, premii ce au revenit soliştilor Raluca Dinculeasa, din Turceni, şi Richard Dăianu, Târgu-Jiu. La Categoria 15-25 ani, la solişti vocali, premiul I a fost câștigat de Elena Paloş, Turceni, și de Laura Vochescu, Logreşti, iar la solişti instrumentişti, premiul I a mers la Emil Matei, Turceni, și Vochescu Albert, Logreşti. De asemenea, la această categorie de vârstă, la secțiunea solişti vocali, premiul II a fost adjudecat de Tuică Bianca, Motru, și Ionela Petronela Bârsilă, Motru. La solişti instrumentişti, premiul II a fost câștigat de Denisa Iordăchescu, Peştişani, și de Raluca Bojincă, Peştişani.

loading...
Loading...

Citește și

Cum să îți depozitezi corect pantofii

Chiar dacă suntem chiar în mijlocul sezonului rece, perioadă în care de regulă încălțăm doar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.