Cât de mult contează grosimea penisului?

Pentru bărbaţi ştim cât de importantă este lungimea şi grosimea penisului. Cei mai mulţi dintre ei îşi raportează „dotările” la cele văzute în filmele pentru adulţi, care sunt aproape întotdeauna peste medie. La întrebarea ”Cât de mult contează grosimea penisului?” doar femeile ne pot răspunde.

Iată cât de mult contează grosimea penisului!

Impact vizual
Cel mai mare efect al unui penis gros este cel vizual. Grosimea penisului este foarte importantă doar pentru femeile care preferă sexul mai agresiv, dar în condiţii normale, experienţa unui bărbat contează cel mai mult. Dacă un bărbat nu se pricepe sau nu îşi dă interesul, are şanse mai mici să aducă o femeie la orgasm, indiferent de grosime.

Calitatea, nu cantitatea
Vaginul este un organ destul de mic şi îngust, dar care se poate adapta multor situaţii. Aşadar, el poate fi satisfăcut cu multe dimensiuni de penisuri, fără prea multe eforturi. Deci şi dacă ai un penis foarte gros, nu vei aduce femeia la orgasm dacă nu ştii cum. Femeile vor mai degrabă un penis jucăuş decât unul gros care nu le satisface.

Plăcerea poate creşte
Dacă partenera este excitată şi lubrifiată aşa cum trebuie, un penis gros va creşte plăcerea amândurora în cazul unor poziţii de sex în care trupurile voastre sunt extrem de apropiate. În această situaţie un penis gros poate să satisfacă mult mai uşor o femeie şi să o aducă la orgasm.

Nu este un motiv de îngrijorare
Bărbaţii nu ar trebui să se îngrijoreze dacă nu au un penis foarte gros. Important este să vă simţiţi bine când faceţi sex şi nu vă alarmaţi, vaginul femeii se poate adapta natural cam la orice penis aflat în erecţie.

Satisface pe deplin orice femeie
Se spune despre un penis – indiferent de dimensiuni – că satisface pe deplin majoritatea femeilor, poate genera orgasm profund, face faţă oricărei poziţii sexuale, din orice unghi şi la orice adâncime şi excită instantaneu cele mai multe dintre femei. Dacă relaţia de cuplu este bazată pe iubire şi există „chimie”, grosimea nici nu mai contează.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

5 lucruri pe care trebuie să le faci după o partidă de amor

O noapte de dragoste alături de persoana iubită te poate costa dur, dacă nu ai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.