Cătălin Măruță și Tavi Colen, la standul Gorjului de la Târgul de Turism

La ediția din acest an a Târgului de Turism al României, care s-a desfășurat la Romexpo – București, în perioada 13-16 noiembrie, județul Gorj a fost reprezentat prin două proiecte de promovare turistică: „Redescoperă Gorjul” și „Vino acasă la Brâncuși!”. Cătălin Măruță, dar și Tavi Colen au venit la standul Gorjului și au îndemnat turiștii să le viziteze județul natal.

Pentru standul Consiliului Județean Gorj a fost conceput un program complex de prezentare, axându-se pe evidențierea județului din punct de vedere cultural, al turismului montan și de aventură, turismului monahal. „Județul Gorj a fost o prezență atractivă și pitorească în cadrul evenimentului național. Formele de expunere, dar și personalitățile care au susținut Gorjul, au atras mii de vizitatori cărora le-au fost prezentate oportunitățile de turism din județul Gorj, potențialul turistic și principalele obiective care constituie atracții turistice. În ziua deschiderii, la invitația Consiliului Județean Gorj, alături de coordonatorii standului s-au aflat doi gorjeni celebri, Cătălin Măruță – realizator de emisiuni la Pro TV și Nono Semen – coordonator de programe la PRO FM. Îndrăgiți de public, aceștia au strâns în jurul standului sute de admiratori. La standul Gorjului au mai fost și Tavi Colen”, a spus Oana Paloș, purtătorul de cuvânt al CJ Gorj.

Vino acasă la Brâncuși

Proiectul „Vino acasă la Brâncuși!” a fost pus în valoare și de prezența scriitoarei Sorana Georgescu Gorjan, care a prezentat publicului cartea „Așa grăit-a Brâncuși”. În ultimele două zile au fost aduse în atenția publicului vizitator prezentări despre posibilitatea practicării în condiții de maximă siguranță a turismului montan și de aventură în județul Gorj, a turismului speologic, a sporturilor de iarnă în zona Rânca- Transalpina, prin evidențierea traseelor montane din munții Gorjului. Serviciul Public Județean Salvamont Gorj a prezentat o interesantă expoziție de echipamente specifice intervențiilor de salvare montană. Standul Gorjului atrăgând atenția și fiind apreciat și de ministrul fondurilor europene, Eugen Teodorovici. „În ultima zi a târgului, reprezentanții Consiliului Județean Gorj au realizat contacte și schimburi de materiale cu reprezentanți ai agențiilor de turism din țară și din străinătate, cu reprezentanți ai ambasadelor prezente la Târg”, a spus Oana Paloș.

loading...
Loading...

Citește și

Polițist din Severin FELICITAT de Ministerul de Interne! FOTO

Un polițist din Caraș-Severin, a fost felicitat pentru faptul că a reușit să prindă un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.