Câte posturi sunt vacante în spitalele din Târgu Jiu!

spitalul-judetean

Spitalul Județean din Târgu-Jiu va angaja în luna aprilie mai multe persoane, pentru a ocupa posturile declarate vacante. Primele concursuri sunt pentru persoanele cu studii medii, urmând apoi și concursuri pentru medici.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu organizează luna viitoare concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante: asistent medical principal Secţia Gastroenterologie, îngrijitoare Secţia Neurologie, infirmier debutant Secţia Ortopedie-Traumatologie. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de asistent medical sunt: diplomă de licenţă în specialitate/diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate/diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare/diplomă de absolvire a liceului sanitar cu durata de 5 ani sau echivalare de studii; curs de endoscopie digestivă; examen pentru obţinerea gradului de principal în specialitatea medicală, generală; minimum 5 ani vechime ca asistent medical. Concursul se va organiza pe 12 aprilie, când va fi proba scrisă și pe 15 aprilie, interviul.

Se caută persoane cu școala generală

Tot în aprilie vor fi organizate și concursurile pentru ocuparea posturilor de îngrijitoare și infirmier debutant. Pentru cel de îngrijitoare de la Secţia Neurologie, concursul se va organiza pe 18 aprilie, când va fi proba scrisă și cea de interviu se va ține pe 21 aprilie. Pentru funcția de infirmier debutant Secţia Ortopedie-Traumatologie, condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs sunt: nivel de studii – şcoală generală; act doveditor de absolvire a studiilor. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 31 martie –termenul limită de depunere a dosarelor; 13 aprilie – proba scrisă, 18 aprilie –interviul.

Loading...

Citește și

Șapte răniți, după un impact frontal între două mașini pe DN 67

Șapte persoane au ajuns la spitalul din Motru, duminică, după ce două maşini s-au ciocnit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.