Câţi angajaţi ai CEO au primit clase de salarizare!


Listele cu angajaţii care au primit clase de salarizare ca urmare a aplicării armonizării veniturilor în CE Oltenia vor fi prezentate, astăzi, administraţiei.

Liderii de sindicat de la FNSE „Univers” anunţă că 90% din angajaţii din subunităţile Complexului au beneficiat de clase de salarizare în plus, excepţie făcând şefii şi adjuncţii de sectoare, secţii, cariere şi EMC-uri. „În cazul în care vor fi sesizate probleme, cazurile vor fi luate în discuţie, punctual. Cel mai probabil, situaţia claselor de salarizare acordate în această perioadă va fi prezentată directorilor EMC şi apoi şefilor CEO, mâine, (azi,n.red.)”, au mai spus liderii de sindicat.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primar din Gorj cu o casă cât patru! Clădirile se odihnesc în aceiași curte, nu și în declarația de avere

Un primar, patru case renovate în trei mandate, dar, doar una declarată, și o amendă …

Un comentariu

  1. Cum să mai ia cei de la EMC o clasă când ei şi-au tras măriri intre 400 şi 1000 ron,anul trecut,ei sunt curați nici gura nu le miroase,Ipocriților !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.