Câţi angajaţi au rămas în CEO

ion-ruset_1

Complexul Energetic Oltenia(CEO) va încheia anul 2015 cu un număr de 15.314 salariaţi. Compania a trecut în acest an prin două procese de reducere de personal. Unul a vizat externalizarea activităţii de minerit de la Unitatea Minieră de Cariere de la Berbeşti, Vâlcea, transferată la CET Govora. Cel de-al doilea proces de reducere de personal a constat în cele 2.000 de disponibilizări colective de la jumătatea anului.

Astfel, în momentul de faţă mai există 15.314 angajaţi pentru care au fost emise tichetele valorice pentru ridicarea cotei de zece tone de cărbune. Administraţia Complexului Energetic Oltenia a decis să ofere salariaţilor un ajutor de încălzire pentru perioada de iarnă, însă acesta a fost acordat în natură şi nu sub forma unei compensaţii financiare, deşi sindicatele au cerut bani în loc de lignit.

Câte zile au mai rămas pentru acordarea cotei de cărbune

Potrivit lui Ion Ruşeţ, reprezentant al Complexului Energetic Oltenia, până luni de dimineaţă ridicaseră cota de cărbune 13.354 de mineri şi energeticieni. De asemenea, de la începutul lunii decembrie şi până ieri, un singur salariat mai depusese tichetele valorice pentru ridicarea cotei de cărbune din depozitele Complexului Energetic Oltenia. Datele „la zi” referitoare la acordarea cotei de cărbune şi valabile luni se prezintă astfel: „Au ridicat 14.281 de tichete valorice. De asemenea, au fost depuse 14.134 de tichete şi au ridicat efectiv cota de cărbune 13.354 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia. În luna decembrie a fost depusă o singură solicitare pentru ridicarea cotei de cărbune”, a declarat Ion Ruşeţ, reprezentant al Complexului Energetic Oltenia, şef al Departamentului de relaţii cu comunitatea. Aşadar, până ieri 1.960 de angajaţi nu avea ridicată cota de cărbune, fie că este vorba de cei care nu au ridicat tichetele, au ridicat bonurile valorice şi nu le-au depus la centrele de încărcare sau cei care erau programaţi să ridice cota de cărbune şi nu se mai prezintă. Timpul efectiv care a mai rămas pentru finalizarea acordării cotei de cărbune, la Complexul Energetic Oltenia, este de o săptămână.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este Sergiu Sgurescu, în vârstă …

6 comentarii

  1. Nici un post pe competenţă numai pile , relaţii , gagicăreli . Poate vă ia poliţia şi scăpăm de voi

  2. carbunele dat cu 500 lei trebuia bagat in consum ca aveti depozitele goale. Daca vine o iartna grea ati rupt-o! cu cele 150000 tone date la salariati mai faceati ceva, dar asa…. Vai de CEO!

  3. florin evident

    ce fata de intelectual are si asta,…ma surprinde de fiecare datata privelistea

  4. baga bine-n cap

    Băi fraților acest maimuțoi de sindicalist la ce-l mai tine Cibotărică mă că este excrocul nr. 1 din CEO are cumnata care iși plimbă curu toată ziua prin CEO fiul angajat nevasta la fel, degeaba PNL nu face nimic decât contribuie la mentinerea hoților pilelor relațiilor un copil al unui angajat nu are voie sa se angajeze pe când incompetenții și analfabeții au loc.

  5. Acest individ sa nu mai apară pe sticlă sau în presă știm cu toți cine este de fapt.

  6. Pocheraș mai joci jocuri de noroc???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.