Câţi BANI vor primi ÎN PLUS la SALARII ENERGETICIENII de la Turceni


Liderul Sindicatului Energia Turceni susţine că, începând cu luna aprilie, angajaţii Sucursalei Electrocentrale Turceni vor lua între 100 şi 150 de lei în plus la leafă.

Eugen Iovan spune că de a doua etapă a armonizării salariale vor beneficia toţi angajaţii termocentralei începând cu portarul unităţii şi până la director. 25 de milioane de lei este suma ce se va împărţi la nivelul întregului Complex Energetic Oltenia. „Banii vor fi împărţiţi tot ca data trecută. Cea mai mică sumă va fi de minimum 100 de lei şi maximum 150. Criteriile de acordare vor fi trecute într-un protocol ce va fi întocmit la nivelul unităţii. Va fi o transparenţă totală faţă de toţi membrii de sindicat. La Turceni, toată lumea va primi bani în aprilie, de la directorul sucursalei până la portar”, a precizat liderul sindical.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.