CAZ INCREDIBIL! DISPARIȚIA care a zguduit o țară întreagă! Își credeau FIUL mort, dar gestul acestuia i-a ȘOCAT!

catalin-gorla-bandaCătălin Gorlă, de 19 ani, a dispărut în vara anului trecut, mai exact în luna august. Tatăl lui, secretarul primăriei Albeni, spunea, la vremea respectivă, că tânărul plecase la Timișoara, unde era angajat la o firmă de cablaje, și că de atunci nu a mai dat nici un semn, telefonul acestuia fiind permanent închis, iar pagina de Facebook, ștearsă din ziua în care a dispărut.

Nici angajatorul lui Cătălin, din Timișoara, nu primise nicio veste din partea tânărului, deși îl aștepta să vină la muncă. Disperați, părinții și sora acestuia s-au gândit la ce este mai rău, neexcluzând nici varianta răpirii. Orice urmă a tânărului dispăruse, apropiații spunând că parcă acesta s-a evaporat. Familia a primit de-a lungul timpului mai multe informații despre presupusele locuri în care s-ar afla acesta, însă orice pistă pe care mergeau se termina cu un eșec.

Ultima zi în care a vorbit cu familia

Scenariul sumbru pe care părinții lui Cătălin refuzau să-l creadă era ca cineva să-i fi furat bagajele și să-l fi aruncat din tren, pentru a-i pierde orice urmă. „Am aflat că are un tren de noapte, care pleca la 10,40 și ajungea și în Timișoara. L-a dus soția la trenul de Arad. Am avut o singură convorbire în noapte aceea și ne-am înțeles să ne sune când ajunge. Nu ne-a mai sunat. Am dat eu telefon a doua zi să ne spună ce s-a întâmplat, dar telefonul era închis și nu era nicio posibilitate de a intra în contact cu el. Este ziua în care am pierdut orice contact cu el. Nimeni nu a mai comunicat cu el de atunci, nici prietena, nici colegii și nici rudele”, spunea tatăl tânărului dispărut, vara trecută.

O nouă lovitură

O veste însă că acesta trăiește le-a redat părinților speranța că îl vor găsi cu bine. Un prieten de-al fiului lor i-a spus familiei că acesta plecase în străinătate să-și caute un loc de muncă, refuzând însă orice legătură cu rudele. Nimeni n-a înțeles înverșunarea lui și se rugau doar ca asta să fie teafăr. În același timp, se gândeau că poate, Cătălin, este hărțuit și amenințat să nu vorbească. N-au renunțat însă la căutări. În cele două luni de la dispariție, au existat mai multe piste pentru găsirea fiului secretarului din Albeni, una dintre acestea fiind Cehia. Polițiștii îl identificaseră pe tânăr într-un grup care muncea pentru o firmă cehă. Apoi, însă, familia îi pierde din nou urma. Cătălin parcă intrase iar în pământ.

Un mesaj neașteptat…

Așa au decurs următoarele câteva luni, pline de disperare și neputință. Până în decembrie, când cea mai specială persoană din viața lui Cătălin își serba ziua. În momentul în care familia Gorlă aproape că-și pierduse speranța că-l va mai auzi sau vedea vreodată, Diana, sora tânărului, primește un mesaj pe telefon, care o șochează și o bucură în același timp: era din partea lui Cătălin, care îi urează multă fericire și îi spune că îi e dor de ea și de părinți. În sfârșit, Diana simte că familia ei are parte de un nesperat miracol. Împreună, decid să le facă o surpriză părinților, iar sora păstrează secretul.

De Crăciun, Cătălin apare în fața casei

Peste puțin timp, în preajma Crăciunului, chinuit de remușcări și de dorul familiei, Cătălin Gorlă se arată în fața casei părințești. Au urmat zile întregi de hohote de plâns, îmbrățișări și promisiuni că de-acum înainte totul va fi bine… „În momentul când a apărut Cătălin, toată lumea a început să plângă în hohote, nu le venea să creadă. Își pierduseră speranța că acesta se va întoarce acasă, chiar și după încercările disperate ale părinților de a-l găsi. Nu pot explica ce au simțit în momentul în care l-au văzut. Noi toți am rămas șocați”, povestește o rudă a familiei Gorlă. În prezent, Cătălin e hotărât să rămână acasă și să-și caute aici o slujbă în domeniul IT. „Ajunsese în Slovacia și lucra pentru Samsung. Câștiga foarte bine, dar dorul de casă l-a făcut să renunțe. Vrea să-și continue studiile și să lucreze în IT, e foarte priceput”, ne-a mai spus aceeași sursă.

Laura Andrei

loading...
Loading...

Citește și

Anchetă internă la Spitalul Județean Târgu-Jiu după moartea bebelușului născut prin cezariană

O comisie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu investighează dacă medicii au greşit în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: