duminică , 23 februarie 2020 - 16:55

CCM pe doi ani la CEO! Ce cuprinde!


Contractul Colectiv de Muncă al CE Oltenia a fost avizat şi înregistrat , vineri, de ITM Gorj, după ce documentul a fost convenit de administraţia companiei şi sindicate, în 21 martie.

Noul CCM are o valabilitate de doi, dar cu privire la modificările salariale, anul viitor vor mai exista negocieri care vor fi încheiate cu un act adiţional. Astfel, în noul contract colectiv de muncă sunt decise următoarele: indexarea grilei de salarizare cu 19,9% astfel încât transferul contribuțiilor de la angajator la angajat să nu afecteze veniturile nete realizate lunar; majorarea valorii nete a bonusurilor salariale pentru evenimente cu peste 700 lei anual; continuarea procesului de armonizare și majorare a salariilor pentru toți angajații companiei, fiind alocată sumă de 50.000.000 lei din fondul de salarii (în două etape).
Menţiunea administraţiei: Toate beneficiile suplimentare acordate angajaților reprezintă pentru Complexul Energetic Oltenia un efort financiar de aproximativ 80.000.000 lei anual.

Loading...

Citește și

PSD nu se poate decide, între „Cipriano Ronaldo” și „Adriano Neymar”, pe cine sacrifică în confruntarea cu „Messi” Romanescu! Gabriel Coica, candidatul ProRomânia la Primăria Tg-Jiu!

Pro România filiala Gorj a stabilit, joi, candidatul care va intra în cursa electorală pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.