sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 9:58

CE AMENDAMENTE la Legea Bugetului de Stat pe 2019 va face Vâlceanu


Deputatul PNL vrea să solicite fonduri de la guvern pentru continuarea finanțării proiectului de modenizare a Căii Eroilor din Târgu-Jiu, pentru UM Sadu şi drumul naţional Scoarţa-Piteşti.

Dan Vâlceanu a anunțat, joi, în conferința de presă, că va face demersurile necesare pentru ca în conturile primăriei Târgu-Jiu să intre și restul de bani pentru finalizarea Căii Eroilor. Prin PNDL au fost alocate numai 2 milioane de euro din totalul de circa 40, cât sunt necesare pentru finalizarea investiției. “Trebuie să avem garanția că după ce încep lucrările nu vom rămâne cu străzile sparte pentru mulți ani”, a declarat liderul PNL Gorj. Un alt amendament pe care Vâlceanu vrea să-l facă este legat de Uzina Mecanică Sadu. Fabrica de armament are nevoie urgentă de retehnologizare. În opinia deputatului, o soluție ar fi primirea unui credit de angajamant pentru achiziționarea unei noi linii tehnologice. Dan Vâlceanu a precizat că va redepune, în acest an, și un amendament pentru modernizarea drumului național Scoarța- Târgu-Cărbunești-Pitești, grav afectat de alunecări de teren, a cărui modernizare a fost promisă și de deputatul PSD Mihai Weber.

loading...
Loading...

Citește și

ACUZAȚII după alegerile din FNME: Roșca a fost LUCRAT. A fost o FĂCĂTURĂ

Liderul Sindicatului Lignitul Oltenia susține că la conferința de alegeri de marți a Federației Naționale …

2 comentarii

  1. gigel ham ham

    Dom’ deputat , de ce mai cereti restul de bani pentru modernizarea Caii Eroilor , ca doar ati vandut terenul pe care il aveati pe locul fostului sediu Citex lui Calin Lemnaru . Sau ,,,,,poate in contractul de vanzare-cumparare a ramas scris ca ii puneti lui Lemnaru borduri de marmura de la Videanu ? Ca doar ati fost pedelist de frunte pana la PNL ,cu Boc si Basescu , aceia care ati taiat pensiile si salariile romanilor ?

  2. Poate solicitati fonduri pentru ce mai saraca localitate Sacelu din judetul Gorj,sa se poata sa se dezvolte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: