sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 9:41

Ce așteaptă managerii

bani-cmk

Managerii se aşteaptă ca economia să crească în perioada martie – mai în toate sectoarele economiei, în vreme ce numărul de angajaţi în construcţii, comerţ şi servicii să avanseze moderat, arată Ziarul Financiar.

Ancheta de conjunctură publicată lunar de Institutul Naţional de Statistică (INS) realizată în martie arată că managerii din industria prelucrătoare preconizează pentru următoarele trei luni creşterea moderată a volumului producţiei (sold conjunctural +15%). Creşteri accentuate sunt aşteptate în activitatea de fabricare a băuturilor (sold conjunctural +47%) şi în activitatea de fabricare a produselor farmaceutice de bază şi a preparatelor farmaceutice (sold conjunctural +41%). În schimb, în industria metalurgică se prognozează scăderea activităţii (sold conjunctural -18%). În construcţii, managerii mizează pe creşterea volumului producţiei (sold conjunctural +27%) şi a stocului de contracte şi comenzi (sold conjunctural +21%), precum şi a numărului de salariaţi (sold conjunctural +9%). În ceea ce priveşte preţurile lucrărilor de construcţii, estimările indică o relativă stabilitate.

A.C.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: