duminică , 15 decembrie 2019 - 20:56

Ce-i așteaptă pe LIDERII din CEO!


Jan Popescu îi invită pe sindicaliștii din minerit și energie să spună public cum au cheltuit banii din cotizații ale membrilor de sindicat.

Vicepreședintele SMEO Rovinari a postat, pe pagina sa de socializare, un tabel cu sumele încasate de departamentul pe care-l conduce și cum au fost gestionate în 2017. Jan Popescu spune că a tipărit peste 300 de exemplare cu situația privind modul de cheltuire a cotizațiilor membrilor din sindicatul său. Liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia lansează o provocare pentru toți sindicaliștii din CE Oltenia: să spună și ei public ce bani au încasat din cotizații și pe ce i-au cheltuit. “Anul trecut, pentru 2017, am avut același mod de abordare al acestei probleme. Am făcut peste trei sute de exemplare din acest formular și le-am dat membrilor. Nu este primul an când procedez așa. Răuvoitorii nu au înțeles treaba asta, dar le reamintesc eu. Am rămas singurul sindicat care publică acest lucru. Nimeni din companie, din 50 de sindicate, nu mai publică, cu bune cu rele, cum au cheltuit banii. Îi provoc să facă toți asta. De ce nu publică situațiile? Mă refer la colegii mei din Termocentrala Rovinari, cei de la Sindicatul Energia Rovinari. De ce nu sunt bărbați, să-și publice cum au cheltuit banii?”, a declarat Jan Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: