Ce AȘTEPTĂRI are LIDERUL FNME de la noul ȘEF al CEO


Dumitru Pârvulescu speră ca noul președinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Daniel Burlan, să vină cu un program, în perioada următoare, pentru compania minieră de la Târgu-Jiu.

Daniel Burlan a fost numit, luni, președinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, după ce Sorinel Boza a fost revocat din funcție de Consiliul de Supraveghere. Președintele supraveghetorilor CEO, Dumitru Mărculescu a explicat că unul dintre motivele revocării din funcția de președinte al Directoratului a venit în urma analizei raportului Corpului de Control al premierului, cu privire la selecția lui Sorin Boza. Raportul a constatat că această numire nu a fost în conformitate cu prevederile legale. În compania minieră urmează negocieri între sindicate pentru noul contract colectiv de muncă. Dumitru Pârvulescu spune că, oricum, liderii sindicali negociază cu toți membrii Directoratului, nu numai cu președintele. Liderul FNME așteaptă să vadă viziunea lui Daniel Burlan legată de viitorul CE Oltenia. “Să știți că CEO este reprezentat, din punct de vedere administrativ, în comisia de negociere de Directorat. Deci, nu s-a schimbat nimic. Decizia este a Directoratului. Avem de la Daniel Burlan așteptările pe care le-am avut întotdeauna de la conducerea administrativă a CEO, să ne arate calea pe care această companie va fi dusă până la momentul în care se va face acea vestită decarbonare. Pe termen scurt, e o problemă foarte delicată, pentru că România nu se poate dispensa de mâine de energia pe cărbune. În plus, ținând cont și de faptul că e modificată legea pensiilor și că foarte mulți colegi vor pleca în pensie, întrebarea este ce vom face cu minusul de forță de muncă pe termen scurt”, a conchis președinte Federației Mine Energie.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.