Ce AŞTEPTĂRI are PRIMARUL PNL al comunei Băleşti de la GUVERNUL ORBAN


Mădălin Ungureanu speră ca noul Executiv să nu blocheze finanţările prin Programul Național de Investiții, înfiinţat în perioada guvernării PSD.

Mădălin Ungureanu spune că PNDL-ul este a fost și este un program benefic pentru dezvoltarea comunităților locale. Primarul liberal al comunei Bălești afirmă că, în ultimii ani, a finalizat 3 investiții cu bani de la guvern. În prezent, lucrează la introducerea rețelei de canalizare în satele Cornești, Tălpășești, Stolojani și Găvănești. Potrivit lui Ungureanu, investiția este realizată, în prezent, în proporție de circa 40%. Valoarea lucrărilor se ridică la peste 2 milioane și jumătate de euro. “ Venirea guvernului PNL e un lucru bun. Sperăm ca lucrurile să meargă foarte bine. Punctul meu de vedere îl ştiţi destul de bine. Lucrurile au mers bine şi, până acum, pe lucrările pe care le-am avut, mă refer, în primul rând, la lucrările finanţate prin Programului Naţional de Dezvoltare Locală. Sper ca acest program să nu se blocheze, este un lucru extraordinar de benefic pentru dezvoltarea comunităţilor. În comuna Băleşti, am avut în derulare 4 lucrări pe PNDL, 3 le-am închis şi acum avem o altă mare lucrare pe PNDL. Este vorba despre înfiinţare reţea canalizare în satele Corneşti, Tălpăşeşti, Stolojani, Găvăneşti. Este o lucrare în valoare de peste 2 milioane jumătate de euro şi sperăm ca lucrurile să nu fie blocate, să se găsească surse de finanţare, să continuăm şi să finalizăm aceste lucrări. Conform contractului pe care îl avem încheiat cu Ministerul Dezvoltării, ar trebui finalizat până anul viitor, în luna august. 40% e făcută în momentul de faţă, ne-am mişcat binişor”, a declarat edilul.

Loading...

Citește și

El este candidatul PSD la Primăria Tg-Jiu!

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a anunțat, joi, că Ciprian Florescu  este candidatul susținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.