Ce au discutat sindicaliștii la Conferința Cartel Alfa de la Mamaia!


Conferința anuală C.N.S. Cartel Alfa, s-a desfășurat pe parcursul a 4 zile în perioadă 19.06.2018 – 22.06.2018 la Hotel Apollo din stațiunea Mamaia. La aceasta au participat sindicaliști din cadrul Filialelor și Federațiilor afiliate la C.N.S Cartel Alfa, cât și președintele Bogdan Iuliu Hossu, care a transmis prin discursul său mesaje care țin exclusiv de activitatea sindicală.

Liderii de sindicat de la Roșia au scris pe Facebook ce probleme au fost analizate: „Domnul președinte a ținut să precizeze că: ATENȚIE! Avizele pentru încadrarea locurilor de muncă în condiții deosebite sunt valabile până la data de 31.12.2018, și că va fi foarte greu de obținut în continuare, din cauza LEGISLAȚIE UNIUNII EUROPENE și va trebui să luptăm pentru acestea.
Același lucru l-a precizat și prim-vicepreședintele Liviu APOSTOIU.
Alte aspecte discutate au fost consolidarea capacității organizațiilor sindicale de a participa la procesul decizional, prin dezvoltarea resurselor umane proprii, în scopul creșterii capacității acestora de a contribui la ocuparea forței de muncă, îmbunătățirea calității și productivității muncii și la creșterea interesului angajatorilor față de implementarea conceptului de responsabilitate socială a întreprinderilor în România.
Persoanele participante au fost din cadrul Organizațiilor Sindicale și a Federațiilor afiliate la C.N.S Cartel ALFA dar și din partea Filialelor județene.
CNS Cartel ALFA reunește peste 600.000 de lucrători în cele 41 de organizații membre, federații profesionale sau sindicate naționale. De asemenea, CNS Cartel ALFA coordonează activitatea a 42 de uniuni sindicale teritoriale, interprofesionale.
Pentru că tot ceea ce face este decis democratic de către membri, sindicatele își desemnează delegați la întrunirile periodice în care discută probleme de interes și iau decizii privind activitatea confederației și nu numai”, mai arată sindicaliștii pe site –ul de socializare.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este Sergiu Sgurescu, în vârstă …

Un comentariu

  1. De fapt a fost în 21 și puțin in22.Unii au uitat să participe și nici baie nu au făcut că nu au avut chiloții ai buni și nici ai spălați. Voi credeți că dacă Hossu a arătat că știe care sunt problemele voi puteți dormi liniștiti și mai postați din când în când câte ceva, vă înșelați amarnic.Nu o să vă salute nimeni pe stradă.Tristi o să mai fiți, nici păcănelele nu o să țină cu voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.