Ce conține regulamentul de acordare a voucherelor pentru salariații CEO?


Sindicatele și administrația din CE Oltenia a parafat regulamentul de acordare a voucherelor pentru salariații din companie. Acestea se vor emite pe suport electronic, perioada de valabilitate a voucherelor de vacanță este de un an de la data alimentării suportului electronic, conform prevederilor legale. Voucherele de vacanță vor fi impozitate cu 10%.

Valoarea nominală a voucherelor de vacanță de care beneficiază salariații CEO se stabilește proporțional cu timpul efectiv lucrat şi nelucrat și plătit (concediu de odihnă, concediu pentru incapacitate temporară de muncă, recuperări, etc) în anul 2019, se arată în regulament. De această prevedere beneficiază şi salariaţii angajați cu contract individual de muncă cu timp parțial, în condițiile în care vor depune la Direcția Resurse Umane o declarație pe propria răspundere prin care precizează că au funcția de bază la CE Oltenia.
În cazul cumulului de funcţii, salariații vor depune la Direcția Resurse Umane o declarație pe propria răspundere prin care precizează că au funcția de bază la CEO pentru a beneficia de vouchere de vacanță în aceleași condiții.

„La finele anului, cuantumul voucherelor de vacanţa se va recalcula în funcţie de timpul lucrat şi nelucrat, dar plătit în cursul anului 2019. Astfel, perioadele de suspendare a raporturilor de muncă (concediul fără salariu, concediul pentru creşterea copilului, concediul paternal, absenţe nemotivate etc.) cu excepţia situaţiilor de incapacitate temporara de muncă nu se iau în considerare la stabilirea cuantumului voucherelor de vacanţă. În acest caz, sumele aferente voucherelor de vacanţă utilizate și necuvenite se recuperează de la salariaţi, iar sumele alimentate pe suportul electronic şi neutilizate până la acea data, se vor recupera de la unitatea emitentă, potrivit prevederilor legale”, se precizează în document.

Voucherele de vacanţă se vor acorda la solicitarea scrisă a salariatului cel târziu în ultima zi lucrătoare a lunii în care se solicită aceasta, cu prioritate salariaților care în anul 2019 au efectuat sau sunt programați să efectueze concediu de odihnă. Solicitarile vor fi depuse la entităţile organizatorice de resurse umane din cadrul sucursalelor/ subunităţilor şi aprobate de conducerea acestora.
Voucherele de vacanţă se vor acorda în limita sumelor alocate lunar la nivelul fiecărei sucursale/subunităţi, mai anunță CEO.

loading...
Loading...

Citește și

Ce spune Aparegio despre stația de epurare a municipiului Târgu Jiu

Aparegio a transmis un comunicat de presă în care a vorbit despre staţia de epurare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: